Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zondag 23 juni 2013

Vangst van de week & ach ja, maar weer eens 30 dagen opruimen

Hoe vinden jullie mijn snoepje? Stond zomaar op mij te wachten in de kringloop. Ben er heel blij mee!


En ja... Ik ben weer met een dertigdagenuitdaging begonnen. Ik werd er niet goed van. Overal stonden tasjes, onder andere met kleding en boeken. En maar wachten op een goed tweede thuis. Deze kleding hangt ook al..... nou ja, minimaal maanden aan de deur. Zucht.


En net zoals de vorige keer gaat het lekker. Er is al een sjaal naar din (mental note, ik heb genoeg sjaals, meer dan genoeg!), een jurkje naar de dochter van een din (kon echt niet meer, heel erg kort, een serieus gevalletje ikwilperseNUietskopenmaaktnietuitwathetis), een top naar een collega, en nog flink wat andere dingen. Weg ermee!

Verder ben ik de Stapels ook weer te lijf aan het gaan. Daar zitten magazines met artikelen in die ik nog wil lezen of mailadressen waar ik nog een mailtje naartoe wil sturen, of boeken die ik nog wil lezen, etc... Ze gaan eraan deze maand!

Ik merk wel dat het minder makkelijk gaat dan de vorige keer. Nu gaat het om de echte die hards, maar ook die gaan eraan! Ik houd jullie op de hoogte. Hele fijne zondag gewenst!

6 opmerkingen:

 1. Ik wens je alle succes die nodig is voor dat opruimen, maak er wat je kunt het!!!
  Ook jij fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk huisje. Een lamppie toch? Je de sjaal ligt klaar om te mogen hangen. Dat ga ik van de week ook even doen. Mijn sjaals ophangen en mijn sieraden enzo. maar dat lees je van de week of volgende week wel ;-) Ben er blij mee :D

  Mocht je nog meer willen dumpen :P je weet me adres XD

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een gave vondst!
  Succes met ruimen, hier net de stapels weer weggewerkt. Alleen al die knutselspullen laten zich niet klein krijgen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je 'snoepje' echt snoeperig leuk!!!! Goed gevonden! Kan me voorstellen dat je er blij mee bent!

  Aiiiiii, de volgende ronde.... ja, ik herken het, ben hier ook aan begonnen en het is lastiger dan de eerste keer maar wel effectief, uiteindelijk..... als het gelukt is!
  Heel veel succes ermee!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhh wat moeilijk... maar ik ben zeker dat het je zal lukken! Je snoepje is trouwens de max!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Mirjam, ik heb net besloten weer een ronde met je mee te doen. 30 spullen in 30 dagen, huppetee!

  BeantwoordenVerwijderen