Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


donderdag 28 februari 2013

Korting

Laatst had de Pet's Place een superactie: als je een lege zak hondenvoer inleverde, dan kreeg je een zak van hun huismerk cadeau, plus een kortingsbon van 5 Euro. Er zat nog een lege zak bij het afval, die heb ik eruit getrokken (ja, echt!) en ingeleverd. Toen ik zei dat ik het voer bij het asiel ging afgeven (mijn Miss Anne heeft een voedselallergie en krijgt hypo-allergene brokken van de DA), kreeg ik een zak van tien kilo mee. De actie gold eigenlijk alleen voor driekilozakken. Fijn, dank! Van Miss Greetje ook nog twee lege zakken gekregen, dus, hop hop, weer naar de Pet's Place.

Ik heb nog twee kortingsbonnen, je krijgt er 5 Euri korting mee op het Premium hondenvoer van de Pet's Place. Op zakken van minimaal drie kilo. De bonnen zijn geldig tot eind maart. Dus als iemand interesse heeft, hoor ik het graag!

2 opmerkingen:

  1. Helaas hier worden ook geen brokjes gegeten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat goed van je! Als dat niet een win-win is op alle fronten! Dierenasyl blij, klanten blij met kortingsbonnen en Pet's Place goed onder de aandacht bij hun doelgroep (want hey, ze bloggen er zelfs over!! (-; ) En wat tof dat je het dierenasyl op deze manier steunt. Ik was er volgens mij helemaal niet op gekomen!

    BeantwoordenVerwijderen