Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zaterdag 23 februari 2013

Kroonappels gezocht

Ter gelegenheid van de aankomende koninklijke inhuldiging organiseert het Oranje Fonds de zoektocht naar de Kroonappels, bijzondere maatschappelijke organisaties overal in het land. Samen gaan ze op zoek naar de mooiste, beste, succesvolste en leukste sociale initiatieven in de categorie├źn Buurt, Jeugd en Helpende Hand. Een initiatief voordragen kan tot 8 maart via de website: www.kroonappels.nl. De stichting of vereniging moet minimaal een jaar bestaan en men kan maximaal drie activiteiten of initiatieven aanmelden. 

Dus.... Kennen jullie nog een speciale organisatie die een helpende hand verdient? Er zijn drie winnaars, ieder krijgt een bedrag van 50.000 Eur en een Appeltje van Oranje. Aanmelden dus!

1 opmerking:

  1. Goeie Tip! Ik heb al iemand getipt die hiervoor in aanmerking komt!

    BeantwoordenVerwijderen