Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zondag 25 augustus 2013

Koopjesshopping

Wat een heerlijk weer was het vrijdag, he? Ik heb er echt van genoten. Roseetje erbij, boekje.. Voor de verandering heb ik deze week eens niet gekringd, ik ben wel nog even het centrum in geweest voor de laatste ronde van de uitverkoop. Er is hier een zaakje waar ze hele aparte jurken hebben, althans van merken die ik verder nergens zie. Daar had ik een hele mooie jurk zien hangen, maar voor veel te veel geld. En dan doet Mevrouw Maria het niet, die dagen zijn echt voorbij. En het is ook niet alsof ik niets in de kast heb hangen. Ahum. Nou ja, hoewel er in de etalage een bordje hing dat ALLES weg ging met 75% korting, was dat toch niet helemaal waar. Jurkje was nog steeds voor 50% te verkrijgen en dat was niet naar mijn zin. Dan niet! Een andere winkel bleek ook extra korting te geven en daar had ik laatst een leuk jurkje zien hangen. Dat had ik toen laten hangen omdat ik al iets dergelijks heb. Maar het was wel heel mooi en met 75% korting... Ik was niet de enige die zo dacht, Jurkje was weg! Ach, ook goed. Uiteindelijk heb ik met dit boek "Groots en Meeslepend Leven" van Lou Niestadt op mijn schommelbank van het zonnetje genoten. Zalig! O ja, hoe vinden jullie mijn bikini? Ontzettend geschikt voor Ibiza, toch? Uitverkoopje bij de Hema, voor maar liefst 2 Euro op de kop getikt!


Mijn To Do Lijst, nieuwe stijl / opzet. Ik heb nu alles in categorie├źn opgedeeld. Alles wat op de compu 'moet' bij elkaar, de telefoontjes die ik wil plegen en alles wat daar niet bij past, zoals mijn schoenen ophalen bij de schoenenlapper, ook bij elkaar Dan is het natuurlijk wel fijn als mijn mailaccount het doet! Want de kortingscodes voor mijn bestellingen (laatste kans vandaag!), die had ik natuurlijk niet opgeschreven... Maar goed, inmiddels doet de mail het weer (fingers crossed) en heb ik weer een aantal Do's kunnen afstrepen. Alleen dat strijken.... Dat blijft er maar op staan. Morgen!

Fijne zondag allemaal, geniet ervan! x

1 opmerking:

  1. Al met al heb je toch een fijne dag gehad zo te lezen. Ja, het weer was zalig ; stukken beter dan vandaag met al die regen hier.
    Strijken?? was dat? ;)
    xxxx

    BeantwoordenVerwijderen