Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


dinsdag 10 januari 2012

Dag 51 El Pantalones


Morgen ga ik naar het tweedehandskledingwinkeltje (wow, goed woord voor Scrabbel!) in Boxmeer. Eens kijken of ze wat van mijn zomerkleding willen hebben & verkopen. En dan meteen kijken of mijn winterkleding verkocht is! Ik had al wat dingen uitgezocht, nu heb ik deze witte broeken gepast. Twee mogen er weg, zitten niet mooi. Ze zijn veel te wijd, ik lijk wel zo'n Volendammer mannetje. Opgeruimd staat netjes!

4 opmerkingen:

 1. bij ons in de tweedehandskledingwinkel nemen ze in de winter geen zomerkleren aan. Het zou fijn zijn als je winterkleding verkocht was, dan levert het opruimen ook nog geld op!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heb net een heeeeele grote zak voor zusje lief klaar gezet.....weg dr mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie witte broeken voor als je in de verzorging zit dus die zijn zo weg !! goeie deal opruimen en r ook nog een kleinigheid voor terug krijgen !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij dit winkeltje willen ze de kleding zo vroeg mogelijk in of eigenlijk nog liever voor het seizoen hebben. Ik heb wel eens wat ingebracht, wat later in het seizoen en dan zijn ze heeeeeel kritisch! Tientje verdiend vandaag met de winterkleding, van de zomerkleding wilden ze gelukkig ook het meeste hebben.

  BeantwoordenVerwijderen