Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zondag 28 oktober 2012

Dag 337 Wintertijd

Al weken is het bij mij in de keuken twee voor half 12. De hele dag door. Ik heb genoeg batterijen, daar ligt het niet aan. Geen idee waarom het zo'n ding is, ik hoef alleen maar de oude batterijen te pakken (heb ik heel veel door mijn cameraatje dat batterijen vrat), die zijn nog niet helemaal leeg. Al weken kijk ik 's ochtends met m'n duffe kop op de klok: "O ja, de batterij is leeg. Nog steeds. Toch eens vervangen." Vanmorgen was het eindelijk zover! De andere kant van de klok moest op wintertijd worden gezet, dus efficiƫnt als ik ben, heb ik twee vliegen in een klap geslagen! Het is nu wel weer wennen dat de klok gewoon loopt... ;)

4 opmerkingen:

 1. Stop de tijd...oh nee, stop de persen. Dit is wereldnieuws ;) grapje.
  Is dit zo'n dubbelzijdige klok?
  Ik ken nl meerdere mensen met zo'n dubbelzijdige klok waarvan de tijd ook stil staat. Omdat als je er nieuwe batterijen in doet deze in no time weer stilstaat. Zo hoorde ik.
  Hopelijk loopt die van jou weer als een tierelier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat heb ik nou met het klokje in mijn auto.......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha. Ja zoals het klokje thuis tikt tikt het nergens. Fijn dat hij dus weer tikt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Herkenbaar! Ik kon me er ook maar niet toe zetten nieuwe batterijen in onze klok te doen, maar dankzij de wintertijd klopt het nu weer.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen