Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zondag 6 juli 2014

Weg is weg - Update zoveelGisteren was ik bij het asiel hier in de buurt. Niet om een van deze knapperds op te pikken, vindt Anne niet goed. Mme wil graag de enige Queen of the House blijven. Ik had nog een zak brokken staan die ik bij een actie had gekregen. Ook al eet Anne dit soort brokken niet, ik doe toch altijd mee. Er zijn asiels die gesponsord worden door voerfabrikanten, maar het asiel hier niet. Ze kunnen dus altijd voer gebruiken. En ik had nog wat andere dingen; een tekentang, een voerbakje, een kleed voor over de bank. Mooi voor het asiel! En wat zaten er veel kittens.... Zo schattig! Als je naar het kantoortje van het asiel loopt om de spullen af te geven, kom je eerst langs de kattenkamers. Slim gedaan! En als ze dan op je afstuiven: *smelt*. Klein nadeel van al die schattige minilijfjes: je kunt ze bijna niet fatsoenlijk op de foto zetten. Ik heb boel foto's met lijf, maar geen koppie. Of alleen met staart. Niet handig moppies!  

Toen ik terug naar de auto liep, zag ik deze knapperds zitten. Echt tof vonden ze het niet om op de foto te gaan. Er werd geblazen! Okay.... Papperaza gaat wel weer naar huis. Sorry, hoor!


Omdat ik nog steeds minder, minder, minder spullen wil hebben, ben ik maar weer eens door m'n boekenkast gegaan. Althans, de boekenkast waarin de boeken staan die ik wil verkopen. En deze keer echt goed. Ik heb deze boeken al heel lang op Bol.com staan, maar het schiet niet op. Ik heb al lang geen aanvragen meer gekregen. Bovendien vraagt Bol steeds meer commissie, ik ben er wel een beetje klaar mee. Daarom heb ik deze stapels op Marktplaats gezet. Leuk voor op vakantie, aan het zwembad of in Villa Balkonia! Helaas nog geen gegadigden... Jammer. Gelukkig is het over een week Zwefboekendag, dan kan ik weer wat boeken op zwerftocht sturen!

Dat gezegd/geschreven hebbende: laatst was ik toch in Brugge? Daar heb ik weer wat boeken meegenomen. Tja, kan het blijkbaar toch niet laten. Een doorgeefboek uit de kast van het hotel (ik heb er daar ook een achtergelaten, ha!) en twee gloedjenieuwe boeken uit zo'n echte ouderwetse boekhandel, waar je een leesbril mag lenen en waar er gevraagd wordt of ze je mogen helpen. Dan wil je toch de hele boekhandel leeg kopen? Een volgende keer meer over mijn boekengelukjes!

Fijne zondag allemaal, X     
  

5 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijk verhaal heb je er weer van gemaakt....tja ik ben bang dat je boken niet zo hard gaan door de opmars van de e-reader....en als boekenwurm ben ook ik voor dit digitale snufje moeizaam overstag gegaan 2 jaar geleden....al vond ik dat doodeng en had ook ik de gedachte van 'er kan niets op tegen een echt boek toch?!?!?',maar na een weekje wennen wilde ik al niet anders meer.Al ben ik nog steeds dol op boeken....heb ze graag maar dan meer in de vorm van andere boeken als leesboeken(denk aan kookboeken,haakboeken,tuinboeken,etc....informatieve boeken dus)en ook 'kijk'ik nog graag naar leesboeken als ik ze bij de Bruna of waar dan ook zie staan,maar het lichte gewicht in je hand,het vergroten van de letters naar jou zin,e.d is toch ook wel heeeel erg fijn moet ik zeggen;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh lastig he, een asiel binnengaan en niets kunnen meenemen! Ik doe het mezelf niet aan!
  Leuk, boekenzwerfdag!! Ik doe misschien ook mee,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja wij hebben twee asiel-kittens (zijn ondertussen 2 jaar) haha dus ik ken het. Alleen werden deze door ge-appt door mijn stiefdochter die in een asiel werkt... moeilijk nee te zeggen, want ja we waren wel toe aan nieuwe katten maar eigenlijk was de timing off. Ach ja, we gingen overstag en zijn enorm blij met onze twee belhamels :-)
  Over boeken... lieve Mir, zullen wij eens een stapeltje ruilen? Ik heb namelijk ook nog steeds een heel stapel op bol.com staan. Dan kunnen we iig andere boeken lezen :-) Ik wou toch al weer voorstellen om met Conny samen af te spreken, misschien kan er dan 'uitgewisseld' worden? X Emilie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maar je hebt ook een stel leuke boeken achtergelaten in Belgiƫ! Waarvoor dank :-) Kattenstaarten zijn anders wel heel mooi op de foto hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het mooie beestjes maar ben zelf niet zo'n poezenmadam. Onze hond ziet ze niet zo graag komen ook niet. DIegene die het aandurft in onze tuin te komen moet heel snel kunnen lopen. Boeken,... ik kan het ook niet laten... maar mijn kast is proppensvol momenteel. :-)

  BeantwoordenVerwijderen