Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


dinsdag 1 maart 2016

Bye Bye February & Complimentendag enzo

Hey, wat zit je haar leuk! Tja, het is Complimentendag, he? Maar anders had ik het ook gezegd, hoor. Heus!

Verslaving

Ik zou in februari mijn huis opruimen, weten jullie nog? Dat heb ik ook keurig gedaan, althans, bijna iedere dag heb ik een kwartier gerommeld, spullen uitgezocht en weggedaan. Ben ik nu klaar? Neen. Nog lang niet. Dat komt onder andere omdat er meer spullen de Kaza binnen kwamen dan dat er weggingen. Kleine Marktplaatsverslaving, zullen we maar zeggen. Die is inmiddels onder controle, min of meer.

Marie Kondo herself

En verder ben ik goed bezig! Van die dingen die al veel te lang boven stonden, zo van: "O ja, die heb ik ook nog.", die zijn nu weg aan het gaan. Zusje komt volgende week een paar dingen ophalen, de Buuf heeft een paar vazen opgepikt en via Marktplaats heb ik ook wat verkocht. Vorige week eindelijk wat spullen naar de kringloop gebracht (en ik kwam met maar 1 boek terug, zo!) Nu staat het berghok gastentoilet alweer een stuk minder vol. Niet met een volle blaas naar Grave komen, he? Niet verstandig. ;) Zo'n challenge werkt bij mij altijd goed, ik kan me focussen en krijg daardoor veel meer gedaan. Onwards and upwards dus!

Aan de bak

Wat ging ik ook alweer in maart doen? Ik moest het zelf ook even opzoeken. In mijn originele overzicht stond "Huis". O. Blijkbaar heb ik maart en februari omgegooid. Bij februari stond namelijk "Werk". Kan ik wel iets mee, denk ik. Want natuurlijk ben ik al bezig. Ik ben begonnen met het outplacement traject en ik heb het gewoon druk! Huiswerk maken, nadenken, heel belangrijk, naar Eindhoven voor workshops en meetings met m'n coaches. Ben nu al aan m'n tweede bezig. ;) En dan heb ik nog oriĆ«ntatie- of koffiegesprekken met bekenden. Heel inspirerend!

En nog meer...

Daar ga ik dus mee verder. Verder is het Feel Good & Shop Event natuurlijk op 11 en 12 maart in Veghel. Ik ben daar als blogger aanwezig om real live verslag te doen op vrijdagavond en zaterdagmiddag. Zou heel leuk zijn om jullie daar te zien! En er is nog veel meer te zien, doen en te eten.


Boeken, boeken, boeken...

Met Ogma (klik hier), oftewel het stoerste vintage boekenblog van Nederland (en Belgiƫ ;)) ben ik ook lekker druk. Er worden hier wat lees- en schrijfmeters gemaakt! Je kunt mijn bijdragen onder de categorie Miss Mirjam vinden, kom vooral kijken! En lezen, natuurlijk. :) Er staat nog van alles op het programma, zo tof om daar mee bezig te zijn! Ook voor De Gele Culturele ga ik recensies schrijven, waarover later meer.

Druk?

Welnee! Deze periode is misschien best onzeker, maar ik voel me goed. Het is heel prettig om tijd te hebben voor alles wat me zo inspireert. Meer over mijn ondernemingen in een volgend log!

6 opmerkingen:

 1. Je hebt het vast nog nooit zo druk gehad in al die jaren dat je een baan had ;-)
  Het kinkt als een heel gezellige periode.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is dubbel, zo loop ik heerlijk net tussen de buien door (mazzel!) met Miss Anne in het park, te genieten van de wolkenpartijen. En het andere ben ik braaf m'n succesnummers op papier aan het zetten. De tijd gedraagt zich anders dan eerst...

   Verwijderen
 2. Hoi Mirjam, ik mag op vrijdag ook aanschuiven bij de bloggerstafel van het Feel Good & Shop Event. Leuk om je daar te zien! Groetjes Ceciel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn te horen dat je goed in je vel zit! Ik kreeg gisteren je leuke kaart, thanks! Ik ga terugschrijven hoor.....tot gauw!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel graag gedaan! Ik lig al onder de brievenbus... ;) Tot snel! X

   Verwijderen
 4. Hey lieverd goed bezig zo zou ik zeggen. Geniet lekker van je vrije tijd, doe lekker je ding, volg je gevoel en vanzelf komt er iets leuks op je pad puur door je te laten leiden door je happiness en je gevoelsmatige keuzes. Komt allemaal goed schatje! Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen