Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


donderdag 16 augustus 2012

Dag 268 Salade enzo


Ben ik weer! Ik merk dat ik wat minder opruimpuf heb de laatste tijd. De tien minuten opruimroutine gaat heel goed, maar het vijftien minuten opruimen aanzienlijk minder. Ach ja... Dan maar even wat minder, komt wel weer.

Met deze salade heb ik laatst gruwelijk de blits gemaakt bij mijn collega's! En hij is zo makkelijk... Gewoon hakken & snijden, alles bij elkaar mikken, wat slasaus erdoor, klaar! Wat zit erin? IJsbergsla, tomaten, eieren, komkommer en tonijn. En slasaus dus. Ik kocht deze salade altijd kant en klaar, totdat ik een keer misgreep. Kan ik zelf ook... De volgende keer wil ik er ook augurk bijdoen en misschien een zilveruitje. Haha, ik ben misschien niet mevrouwtje Bakgraag, ik ben wel mevrouwtje Hakgraag! :)

Wat heb ik verder nog te melden? Ben naar de tweedehands winkel geweest, m'n overblijfsels en m'n winst opgepikt. Wat ik vorig jaar ook al ingebracht heb, is nu weer niet verkocht. Toch maar eens op MP zetten. Maar ja, m'n topjes zijn ook amper bekeken en er is niet eens op geboden. :(

En m'n wasnoten zijn binnen! Waswat? Noten... Ik had er nog nooit van gehoord, maar er bestaan dus noten waar je je was mee kunt doen. Marije van Roerend Goed gaf ze weg. Ik ben heel benieuwd, binnenkort daarover meer van het Wasvrouwtje!

3 opmerkingen:

 1. Ben heel benieuwd op je ervaringen met de wasnoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hello hello,
  Heerlijk (ge)noten? ;)
  Die salade is heerlijk, me love salads.
  Bedankt voor de award, was een leuke verrassing. :)

  BeantwoordenVerwijderen