Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


donderdag 23 augustus 2012

Dag 275 Ben dr weer!Hèhè, de hitte is weer voorbij en ik ben terug van een dienst-tripje naar Wit-Rusland, hoog tijd voor CHCH! Gisteren had ik van alles op m'n eettafel geplempt (zien jullie m'n nieuwe aankopen - de kettingen, leuk he?) en ik had ook geen puf om m'n koffer uit te pakken. Klusje van de dag dus.

Voorheen stond de koffer nog wel een week op m'n slaapkamer, beetje bij beetje pakte ik 'm dan uit. Dan doe ik niet meer, het kost zo weinig tijd om het in een keer op te ruimen. Rust in de bol! De bende op de eettafel is ook weer opgeruimd, heerlijk.

Ik heb besloten om een andere koffer te kopen, met deze heb ik al vanaf het begin af aan mot. Of ik krijg 'm niet dicht, of hij zit scheef. Of zoals gisteren, toen alle3 de sluitingen open waren en het kreng dus open op de bagageband lag! Destijds wilde ik perse een rode, want die zou zo lekker opvallen. Nou.... Niet dus. In de Oekraine heeft iemand exact dezelfde (met dezelfde iritante gebreken), die dame heeft nl mijn koffer meegenomen! En ik de hare.... :) Op de dag van vertrek kreeg ik mijn rooje weer terug, dat was een belevenis op zich. Morgen wordt de nieuwe bezorgd, hij is superleuk! Foto volgt!

2 opmerkingen:

  1. Weer goed bezig geweest ik heb ook tegen mezelf gezegd alles meteen opruimen kost het minder tijd, maar ik merk dat ik nog wel eens (lees bijna altijd) dat ik verzaak.

    BeantwoordenVerwijderen