Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


vrijdag 24 augustus 2012

Dag 276 Vrijdag Wasdag & More!


Jeuj, eindelijk aan de slag met de wasnoten! Gaat perfect, nootjes in het zakkie, zakkie in de wasmachine en lamaar lekker draaien! Volledig biologisch & ecologisch, helemaal goed. Nix geen conserveringsmiddelen, toevoegingen, wat dan ook. Voor een geurtje kun je eventueel wat olie op het zakje doen, ik vind dat niet nodig. Ik heb aan alle items gesnuffeld en alles ruikt heerlijk schoon. Echt schoon, ik mis de wasverzachter oid niet. Het was allemaal niet heel erg vies, in een broek zat een vlekje, dat is eruit. Ik ben dus heel erg tevreden met de noten. Als je de was op 30 a 40 graden doet, kunnen de noten drie keer gebruikt worden. Ik heb nog twee keer te gaan, wordt vervolgd!

Tada, hierbij Anne's nieuwe beauty case! Voor de rooje heb ik al een nieuw tehuis gevonden, die rol ik zometeen naar tante Greetje. Mooi, ook weer opgeruimd.

En nou was het de bedoeling om minder troep in huis te halen... Maar ja, deze stond voor gratis & voor niets bij de glasbak. Iemand nog een leuk idee?

4 opmerkingen:

 1. was nootjes hihi HUH ???????????

  De koffer is Mega gaaf !!!

  Hmm bananen blad rond erin vouwen en r stuk oase in en dan een mooi boeket erin ?
  Goudvis hihi
  Zand en schelpen erin
  Sangria en n mooie lepel erin
  de ribbels een andere kleur geven met glasverf en er n waxine lichtje in zetten
  Restjes lint erin staat gezellie en je hebt er meteen n leuk plekje voor
  Aarde erin tillandsia,s mos en n mooie orchidee erin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja die beauty case geweldig!

  Wat betreft minder troep in huis. Het scheelt hij staat niet in huis, maar on your ports :D

  Maar leuk met blauw of misschien wel roze ;) gekleurd zand/steentjes en dan een kaarsje erin staat vast mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. moooooooi jasje omheen halen kaarsje erin en je hebt een keileuk kerstlampje.....

  BeantwoordenVerwijderen