Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


vrijdag 25 april 2014

Bijtertje by Badr Down Under


Van de week hadden de dames een bijzondere ervaring. Ze waren in een winkeltje, om de betrokkenen te sparen, noemen we geen namen. De dames wandelden naar binnen, winkelmeisje keek wat argwanend. Miss Anne keek natuurlijk met haar allerzoetste blik terug. "Hij doet toch niets, he?" "U heeft het over Anne? Nee, ze doet niets en anders ben ik er ook nog bij, ik let wel op." Vond Winkelmeisje best fijn, maar echt gerustgesteld was ze niet. Ze was namelijk heel erg bang voor dit soort honden. Want van deze bleven de kaken toch vastzitten? "Hu?" O, van die vechthonden! Meisje gerustgesteld, dat is toch echt een ander ras. De dames voelden zich helemaal Badr Hari en Bull toen ze de winkel uitwandelden!

3 opmerkingen:

  1. Hoe kan iemand nu bang zijn voor deze schat?? Haha, een vechthond...:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hahahahahaha maar ze ziet er dan ook onwijs gevaarlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, toch? En dan te bedenken dat ze zelf ook een hond heeft! Ik dacht eerst dat ze gewoon bang voor honden was. Kan. Maar nee, echt voor dit soort honden. Kheb Anne met moeite kunnen bedwingen, anders had ze dr hartstikke dood geknuft!

    BeantwoordenVerwijderen