Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zondag 2 september 2012

Dag 284 Was ik weer!
Afgelopen week had ik echt geen puf, ik was verkouden en sliep daardoor zo slecht dat ik zombie-esque door het leven ging. Niet fijn! Maar: het zonnetje schijnt, de verkoudheidsverschijnselen zijn een stuk minder en afgelopen nacht heb ik ruim acht uur geslapen. Het leven is goed.

Tijd voor een update! Dit brouwsel heb ik afgelopen week gemaakt en al zeg ik het zelf: ziet er behoorlijk goed uit. Supersimpel: zalm in stukjes, met gesneden groentes uit de winkel geroerbakt, sausje erbij en klaar. Noedels er nog bij gekwakt en mijn avondmaaltijd was klaar. Ik ga het ook nog eens proberen zonder sausja, want dat overheerste toch wel en met wat kruiden van de toko is het vast ook lekker. En ongeveer de helft van de groenten is nog over, daar ga ik een soepje van trekken. Nice & easy!
 

En maar weer eens met m'n billen bloot: de fridge. Heb ik al eh... nul keer schoongemaakt. Doet m'n moeder altijd. Erg... Ja, ik weet het.


Mijn grootste iritatiepunt in de koelkast: die rotvelletjes van de knoflook! Maar daar heb ik iets op bedacht: een bakje. Easy does it!


En, zoals gebruikelijk in veel minder tijd dan verwacht heb ik een opgeruimde & schone koelkast! Toch nog een paar dingen weggegooid die over de datum waren. Zien jullie het rode bakje met de bloemetjes? Daar zit m'n knof nu in.

En dan nog 1 foto van de deur.. En wat zien we daar? Bubbels! Ik vind die mini-interviews zo leuk: wat heeft U altijd in Uw koelkast liggen? Lekker belangrijk, maar leuk. Nou, ik ben dus zo'n type dat ALTIJD champagne en kaviaar in de koelkast heeft liggen. Dus. Altijd al willen weten, he? :)

4 opmerkingen:

 1. Haha, leuk! Wat ook een goed moment is om je koelkast even schoon te maken: het begin van de vakantie. Bij ons wordt dan de inhoud (die bederfelijk is) verplaatst naar de caravan, en dan blijft er weinig over. Doek erdoor, en wij kunnen met een schone koelkast op vakantie...

  En als je heel goed inkoopt, kan het eind van de week ook een goed moment zijn...

  Lieve groet, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja haha mijn ook viel er ook meteen op Marion ;)

  Ik heb vandaag de koelkast ook eens onderhanden genomen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knoflook in de koelkast ?? haha maar wel goed opgelost geen velletjes meer in je groente lade maar in het Bloemenbakje

  Die groentelades by the way Stom ontwerp niet handig ook wat zit er bij mij in ? Blikjes drinken en verpakte kaas en beleg Leuk bedacht maar als Groentenla gebruik ik ze Bijna nooit haha die hadden van mij gewoon extra rek mogen zijn in m,n koelkast !

  BeantwoordenVerwijderen