Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


woensdag 19 september 2012

Dag 300!! Klusjesmaand - Update


Jeuj, nummer 300! Dat had ik van te voren niet verwacht, ben best trots op mezelf. Het echte puinruimen is nu wel voorbij, ben nu meer aan het finetunen. Hoewel het gevecht tegen de troepjes nooit helemaal voorbij zal gaan, natuurlijk. Ik probeer iedere dag tien minuten de kleine dingen op te ruimen en dat gaat goed. Helemaal opgeruimd zal het bij mij nooit zijn, daar ben ik het type niet voor. Ik zit nou eenmaal liever op de bank met een boek dan dat ik het huis poets. En dat is prima! Ik heb nu wel gemerkt dat ik me veel prettiger in mijn huis voel met een kleine inspanning en daar ben ik erg blij mee!

Maar goed, de update: ik wilde iedere dag een klusje van mijn To Do Lijst doen. Fanatica die ik ben, heb ik meerdere dagen gewoon twee klusjes gedaan! De klussen varieren van een afspraak maken met de Hypotheker, regelen dat Anne naar de opvang kan, de schilder achter de vodden zitten. Omdat het de laatste week op het werk erg druk is, lukt het me minder goed om de klussen te doen. En binnenkort ga ik een aantal dagen weg, dan gaat het ook niet. Dus heb ik mijn doel enigzins aangepast: ik ga 31 dagen lang minimaal een klusje per dag doen. De eerste 15 dagen is het heel erg goed gegaan, ik ga er de tweede helft ook voor! Beetje jammer dat er zoveel nieuwe klussen spontaan op de lijst verschijnen... ;)

4 opmerkingen:

 1. Inderdaad! Wat goed! Zelf ben ik nu bijna op de helft. En hier ook een "zichzelfverlengende" lijst ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik ken dat wat taken gedaan die plaats maken voor nieuwe taken vaak evenveel zo niet meer !! maar al 300 dagen ruimen goed bezig !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 300 dagen wat een boel al hé. Een heerlijk gevoel toch dat je er lekker bij kun voelen zo. Je huis moet voor namelijk lekker voelen voor jezelf als dit betekend voor jou dat je dat op deze manier hebt. Helemaal goed toch. DIKKE DUIM van mij ;)

  Dat er mee klusjes uit de klussen is is ook geen probleem zo blijf je lekker bezig ;) Ik heb inmiddels al geleerd dat ik die klussen gewoon moet opschrijven en moet gaan oppakken wanneer het me uitkomt. Het hoeft niet allemaal vandaag. :D

  Ga zo lekker door meid XXX

  BeantwoordenVerwijderen