Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


donderdag 27 september 2012

Dag 308 Ole!

Zo.... Ben er weer! Ik was een paar dagen voor het werk naar Zuid-Spanje. Om te voorkomen dat iedereen denkt dat ik daar de hele tijd in de zon heb gelegen: het was een dienstreis en gisteren regende het. Schijnt bijna nooit voor te komen. Hebben we toch mooi weer meegepikt. ;) Deze dame heb ik vanaf Spanje meegezeuld in m'n handbagage. Paste niet meer in m'n koffer, ahum... Daarover later meer! Ik heb haar van een collega gekregen, heel lief. Alleen: ik vind dr spuuglelijk. Maar ja, het kwam uit een goed hart, kon moeilijk zeggen dat ik dr niet hoefde. Iemand had het lumineuze idee om dr een soort sieradenhanger van te maken. Maar die heb ik al.. Dus als iemand nog een flamengodanseres wil adopteren? Anders gaat ze mee naar het werk. Hier blijft ze in ieder geval niet!


Dit zijn alle monstertjes die ik nu in huis heb. Belachelijk veel. Het was mijn bedoeling ze mee te nemen op tripjes. Dat doe ik ook, maar toch wordt de stapel niet kleiner. Gek he, ik blijf nl gewoon monstertjes krijgen en bijbestellen. Dus. Conditioner gebruik ik niet, die gaan naar Miss Conny, van Klus in huis De rest ga ik vanaf nu gewoon opmaken. Ben benieuwd hoe lang ik met deze berg vooruit kan. :)

4 opmerkingen:

 1. whoehaaaa ze is te mooi van lelijkheid die danseres leuk voor de kerst joh, paar fantastische kitsch-ballen erbij en een foute kaars en je thematafeltje is compleet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Iiiiieh. Je foto liet me schrikken.
  Ik dacht dat je 1 of ander exotisch diertje had gekregen, omdat ik alleen die rood witte kleurtjes zag.
  Het is niet erg mooi nee.
  Maar hoe kom je er met goed fatsoen vanaf he?
  Dilemma 's ;)
  Ondanks dat je voor je werk weg was, lijkt het me heerlijk, zo'n baan waarvoor je moet reizen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha nee voor die dames heb ik ook geen plek in huis ;-) maar ben wel blij met conditioner :-D zie je snel dus dan kunnen we weer de grote wissel truk doen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. HMMM TJA haha mij maak je ook niet echt Happy met de Falmingo danser haha maar misschien wel n nichtje buurmeisje ??????????

  BeantwoordenVerwijderen