Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zondag 9 september 2012

Dag 291 Rooie Nel


Experiment 3! Het wordt wat saai, ik ben weer heel blij met de noten. Alles is schoon, de was ruikt lekker neutraal, ik heb geen wasverzachter nodig. Over die wasverzachter... Toen ik mijn wasmasjientje kocht, zei de verkoper al dat wasverzachter grote onzin is. Je was wordt er echt niet zachter van en dat lekkere geurtje? Dat verdwijnt als je je kleding even aanhebt. En het is slecht voor je masjien.

En toch ben ik WVZ blijven gebruiken. Ik had nog in huis, dat moest eerst Op. Want anders is het Zonde. En toen kreeg ik gratis WVZ en die rook toch wel zo ontzettend lekker... Dat ik 'm ben blijven kopen. Slim gedaan, marketing-mensen!

Maar goed: ik ben om. Ik ga over naar de noten. Alleen... Ik heb nog een flinke voorraad WVZ en wasmiddel. Dat ga ik eerst opmaken en daarna ga ik aan de noten. Echt.

5 opmerkingen:

 1. Wasverzachter... ik ben er nooit aan begonnen. Mijn moeder deed het altijd, want zij had het idee dat de theedoeken dan niet zo snel doornat waren. Dat mag wel zijn, maar het droogt bijzonder slecht af... Badstoffen handdoeken worden er wel zachter van, maar ik vindt het wel lekker als een handdoek lekker ruw is. Soms komt hier ook gratis (reclame-)wasverzachter in huis. Dat gebruik ik dan uitsluitend voor halsdoeken, die met de hand gewassen worden. En zo'n fles staat er weleens jaaaren. ☺

  Die noten klinken inderdaad interessant. maar die moet je ook steeds nieuw kopen, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, klopt. Als je de was op 30 graden doet, dan kun je ze 3 keer gebruiken. Totdat ze zacht worden, kun je ze gebruiken. Dat valt bij mij tot nu toe wel mee, dus ik ga ze nog een keer proberen. :)

   Verwijderen
 2. Hihihi tja je wasmiddel en verzachter zo maar weggooien of weggeven is ook zo zonde he !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Npu dan wil ik wel een keer wat nootjes van je lenen (om niet meer terug te geven dan ;)), zodat ik het ook eens kan uitproberen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie rooie was! En leuk om te lezen dat je 'om' bent. Ik voeg de link naar je bericht toe aan mijn verslagen!

  BeantwoordenVerwijderen