Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X










maandag 26 maart 2012

Dag 126 Kissies


Deze kistjes staan net zo lang op mijn boekenkast als ik hier woon. En dat is toch al bijna 8 jaar. Al die tijd zijn ze niet open geweest en heb ik er dus ook niets mee gedaan. Ik kan al lezen! :) 8 jaar is lang genoeg, ze gaan weg. Mocht iemand een goed adres weten, dan hoor ik het graag. Ik hoef er niets voor te hebben, ik wil alleen liever niet dat ze op een rommelmarkt oid terechtkomen.Ik heb ze niet nagekeken, maar volgens mij zijn ze compleet.


5 opmerkingen:

 1. Mijn moeder misschien, die geeft bijles aan basisschoolleerlingen. Dit zou extra oefenmateriaal kunnen zijn. Ik ga het haar even vragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ze zou er heel blij mee zijn. Ze geeft dus bijles aan vier basisschoolleerlingen waarvan er twee problemen hebben met de Nederlandse taal. In de toekomst is ze van plan om bijles te blijven geven, er zullen dus vast nog meer leerlingen profijt van gaan krijgen.

  Tja, hoe neem je nou contact met elkaar op? Ik denk dat ik dan toch maar even m'n e-mailadres moet geven? Zie hieronder, ik haal het dan weer weg als je gereageerd hebt...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hoi hoi, haal maar weg, ik heb je mailadres opgeslagen! even voor de zekerheid: klopt de H wel achter je naam?

   Verwijderen
  2. Ja,dus. Helemaal super! Mijn moeder zal er blij mee zijn!

   Verwijderen