Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


vrijdag 6 april 2012

Dag 136 & Dag 137 Ben dr bijna...Ben bijna klaar met de ordners... Lekker! Het wordt wel een beetje eentonig zo, maar ik mag van mezelf pas verder met iets anders als ik hiermee klaar ben. Okay, een keer een dagje een ander klusje tussendoor om de moed erin te houden, dat mag van mezelf. Maar de voorraadkast moet wachten totdat ik hiermee klaar ben! Haha, dit is een goede oefening voor me, ik heb nogal de neiging om van het een naar het ander te fladderen... :)

 Een extra klusje mag natuurlijk wel! Ik erger me al een hele tijd aan deze niet zo handige opberg - ja, wat is het eigenlijk? - box. Ik heb er destijds 4 gekocht, in de aanbieding natuurlijk. Ze waren 2 Euro per stuk, geloof ik. Ik had bedacht dat ze ontzettend handig zouden zijn om van alles in te proppen. Dat viel tegen. Aan een kant heb je totaal geen overzicht wat er in zit, je hebt de neiging om er veel te veel in te doen en bovendien zijn ze totaal niet stevig. Dit is de laatste van de 4 en deze gaat nu ook weg!


Ik ben tot de ontdekking gekomen dat ik voorlopig meer dan genoeg inpakpapier en folie heb! Ik ben ook nog lintjes tegengekomen, dus voorlopig ben ik helemaal onder de pannen. Deze mand is veel leuker en veel steviger. Veel beter dus! De oude gaat tzt naar Miss Bee, voor de rommelmarkt. Alleen nog even vullen met andere troepjes...

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke mand! Die ziet er inderdaad een stuk steviger uit.
    Fijn dat de ordners bijna klaar zijn. Ik ben er zo een die van het een naar het ander fladdert. Knap dat jij jezelf dwingt om eerst iets af te maken voor je aan die anders begint.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ben het helemaal met mama eens deze mand is veeeel leuker en Miss Bee is vast blij met jouw opruimwoede

    BeantwoordenVerwijderen