Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zaterdag 29 april 2017

Binnenkort in Nijmegen? Lees hier mijn toeristische tips!

Laatst was ik in Nijmegen. Daar ben ik wel vaker, de boy friend woont daar tenslotte. Ik ging la petite Francaise uitlaten en we kwamen op een plek terecht die ik graag met jullie deel. Het Waalhalla. Heel erg gaaf!

 Supercombinatie toch, onkruid en een industriele muur? Ik houd ervan!

 Ik zit nu in mijn groene fase... Wat vinden jullie ervan?


 En toen drukte ik per ongeluk op een nog steeds onbekend knopje.. En waren mijn foto's opeens in zwart-wit. Wel een coole pic, toch?

En zo waren de kleuren in het echt. Voorlopig althans, want het zou inmiddels alweer overgeschilderd kunnen zien. Toen ik er was, waren er ook artists aan het werk.

Een hartjesonderbroek en Adidasslippers. Ik word er blij van. :)

Bootjevaren, het kan allemaal aan de Waal. ;)

Kusjes vanaf de Waalkade!

Iemand had een beetje een offday...

En toen wandelde ik naar het Honigcomplex. Ook zo tof. Daar stond mijn volgende vakantiebestemming. Lekker rustig, zo zonder buren.

Wally was er ook.

En de muis! *jeugdsentiment*

En wat mij betreft het pronkstuk van die dag: de beer en het meisje. Prachtig!

Dus... Ben je een keer in de buurt? Kom zeker even kijken! Bij het Honigcomplex kun je ook een drankje doen en een hapje nuttigen, absoluut de moeite!

Groetjes, Mirjam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten