Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


dinsdag 24 mei 2016

Een minimalistische verjaardag

"Ik heb dit voor je gekocht, ik hoop dat je het leuk vindt. Ik wist het anders ook niet, je bent zo aan het minimaliseren. En het is biologisch, dus het past helemaal bij de Biokokkin." De woorden van mijn vriendin toen ze een beschuitje met aardbeien kwam doen voor m'n verjaardag. Okay! Drank is natuurlijk altijd welkom. En ook heel tof, ze kocht dit bij het buurtsupertje. Mooi om zo'n lokaal initiatief te steunen!


Minimalisme op m'n verjaardag

Bleek ik toch zomaar een minimalistische verjaardag te hebben! Met de fam gingen we naar de film, 'Jungle Book'. Gezellig! Het was nog best spannend, maar alles kwam goed. Heel prettig! Van Zusje kreeg ik de plantjes die ik graag wilde hebben en een boekenbon. Nu nog even bedenken wat ik daarvoor ga aanschaffen. Van de mams kreeg ik geld. Dat is al op. ;)

Feestweek

Het werd een echte feestweek. De dag daarna kwam er een andere vriendin, met de mededeling: we gaan ergens naartoe en jij mag kiezen wat dat wordt! Gaaf! Dat wordt echt leuk, daarover later meer. :) 's Avonds werd ik door de boy friend mee uit eten genomen, ook heel prettig. En ik kreeg alwer een belevenis, we gaan binnenkort naar de sauna. Lekker, een dag relaxen.

Lunch

Het eetfestijn was nog niet afgelopen, want ik was door mijn voormalig manager uitgenodigd voor een asperge-feestmaaltijd in het Duitse Wallbeck. Hij is Duits, vandaar. Fijn om bij te praten en te merken dat het hem goed gaat. Nu had ik daar niet echt aan getwijfeld, maar toch. Hij is met een opleiding tot sommelier bezig, dus hij mocht de wijn uitzoeken! En dan kreeg ik ook nog thee met lekkers.. Wat een verwennerij!


En weer lunch

En ach, vrijdag ging ik ook maar weer eens uit eten.. Met weer een andere vriendin. "Vind je het goed als ik de lunch betaal, voor je verjaardag? Ik wist dit jaar echt niet wat ik je moest geven." "Tuurlijk!" Zo rond als een tonnetje rolde ik de tent uit... Lekker!


Verwennerij

En dan kreeg ik ook nog ontzettend veel lieve appjes, kaarten en berichten op de diverse social media. Leuk hoor, jarig zijn! Ik zou er zomaar aan kunnen wennen. :) Vasthouden, dit fijne warme gevoel!


7 opmerkingen:

 1. Nog van harte gefeliciteerd. Klinkt als een super fijne verjaardag

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik heb idd erg genoten, tof ook om te zien hoe iedereen er dit jaar in mee is gegaan. Ben er zo blij mee!

   Verwijderen
 2. Wat een heerlijke verjaardagsweek. Ik begin nu te twijfelen of ik je wel gefeliciteerd heb...het was dan vast een hele minimalistische felicitatie, als ik het me niet kan herinneren. Bij deze alsnog of nog een keer.

  En de boyfriend? Hem heb ik nog niet eerder voorbij zien komen. Wat leuk voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jawel hoor, op Facebook! :) Altijd fijn, gefeliciteerd worden, dankjewel!
   En dankjewel, ben er ook erg blij mee. XX

   Verwijderen
 3. Uhhh.... boyfriend? Heb ik iets gemist?
  Je bent goed verwend! Ik heb me geamuseerd met het samenstellen van de biokokkin kaart, gnif gnif...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die kaart, ge-wel-dig!! Ik heb alle post op de ochtend van m'n verjaardag geopend, de avond van te voren alles klaargelegd, brievenopener erbij. Gek he, ik was heel vroeg wakker?! Superleuk, dankjewel!! Over de bf vertel ik je de 7e. :) XXX

   Verwijderen