Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


maandag 12 december 2011

Dag 23: 9 Zwarte Zomerleggings


Zo, vandaag een change of scene! Op naar de bovenverdieping!

Zie hier mijn legkast.. Ik vond dat ik best een goed organisatieschema had, ronde halzen bij elkaar, V-tjes bij elkaar etc etc. Alleen lag de laatste tijd er veel toch weer door elkaar. Tijd voor actie dus!

In mijn 15 minuutjes van vandaag heb ik de zomershirts naar de bovenste plank verhuisd, de winterkleding ligt nu op ooghoogte. Er zijn wat shirts & hemdjes naar de zak van Max, een paar dingen wil ik nog passen en wat andere dingen liggen klaar voor de tweedehandswinkel. Als ze het aannemen, want ze zijn nogal kritisch. Ze willen daar alleen topmerken, haha! Maar goed.

Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik aankomende zomer echt geen zwarte leggings nodig heb: er zijn er 4 weggegaan en dan heb ik er nog 5 over...

Wordt morgen vervolgd! :)

3 opmerkingen:

  1. zwarte leggings kun je niet genoeg hebben.....zeker niet als je dieren hebt haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha, dit waren meer fietsbroekjes, zo kort waren ze! toch maar niet... maarre, ik wil ze wel meenemen naar Ingen de volgende keer! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. zwarte legging zitten ook heerlijk als pyjamabroek pomdidomdidom !!hihi !

    BeantwoordenVerwijderen