Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


dinsdag 27 december 2011

Dag 37 Basket # 2


Tadaaa! Anne showt het resultaat van een hele middag hard zwoegen op mand # 2! Nou ja... valt wel mee, hoor. Geen idee hoe lang ik bezig ben geweest, mijn klokkie heeft het begeven tijdens een eerdere opruimsessie. :(

Maar goed, mand 2 bevatte nogal wat verf & klusspullen, nl:
4 grote rollers
4 kleine rollers
3 kwasten
3 paar werkhandschoenen
3 roerdingetjes
2 rollen afplaktape
3 mondkapjes
En ik iedere keer maar naar de Action rennen zodra ik meen dat ik weer iets wil verven.. Voorlopig dus nix nodig! Alles is nu opgeborgen in mijn mand met Klusspullen.

Verder zaten er ook nog heel veel folders, kaarten en boeken van tripjes naar Wenen, Rhodos en Madrid in de mand. Alles nog een keer bekeken, het meeste mocht weg en de rest zit samen met de restanten van gisteren in 1 mand. Gaat lekker!

Fly Lady heeft nu haar Holiday Clean Up Mission, vandaag is dag 2 en is de missie: kerstcadeaus opruimen. Dat ga ik nog even doen en daarna ben ik klaar voor vandaag... :)

2 opmerkingen: