Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zaterdag 28 juli 2012

Dag 249 - 250 (!) Going, going, gone!

Tralala, er is weer wat (bijna) weg!  Herkennen jullie mijn fijne kacheltje nog? Ik had mijn moeder een ultimatum gegeven, binnen twee weken wilde ik weten of ze 'm nog wilde hebben (hij is ook van haar) en zoniet, dan zou ik de oudijzerboer bellen. Ideaal, die man komt aan de deur, laadt je spullen op en weg ermee! Vond m'n moeder toch wel zonde.. Prima, maar dan hoeftie niet meer hier te staan. Er is een liefdevol tehuis gevonden, kacheltje gaat binnenkort naar mijn tante. Er was vandaag een sterke tuin/klusjesman over de vloer en die was zo lief om kacheltje naar beneden te tillen. De volgende keer dat m'n moeder komt, gaat kacheltje weg. :)


Deze giraf & baby hebben jaren samen met hun twins boven mijn bed gehangen, maar ik was ze beu. Tijd voor iets anders! Klusjes & tuinman John heeft ze meegenomen, alweer een goed tehuis gevonden! Heppie!

3 opmerkingen: