Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


maandag 1 april 2013

Reclame

Even reclame voor mezelf! Op Estamagazine.nl staat een interview met ondergetekende. Over het declutteren dat ik een jaar lang gedaan heb. En over deze site. Bijzonder, waar een blog allemaal toe kan leiden. Fijne dag allemaal!

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk!!! Ben ik net je blog aant 'uitpluizen' :) zie ik dit bericht!!! Ik ga snel kijken, superleuk!!!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaaaaa gelezen, helemaal leuk!! En pcies zoals ik het ook 'graag' doe, beetje bij beetje, stukje voor stukje en vooral NIET te lang ;) Nu nog even denekn of ik me ook aan ga melden :) Ben tenslotte al even bezig dus das niet helemaal eerlijk natuurlijk.... Nou, ik lees eerst ff bij en intussen denk ik nog ff na ;)
   Maar superleuk om het interview te lezen en ik zou zelf helemaal stuiteren van blijdschap dus hopelijk stuiter je ook een beetje??? Fijne aaf nog!!

   Verwijderen
  2. Oepssssss, zie nu dat je er al heullllllll vaak in gestaan hebt ;) Ik snap dat je dus naar alle waarschijnlijkheid iets minder hard stuitert dan ik had gedacht?? Maar desalnietemin helemaal LEUKLEUKLEUK!!! :)

   Verwijderen
 2. helemaal top vond en vind ik het voor je!!

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja las het al via Jenneke haar blog :D
  Gaaf hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super! Gefeliciteerd.
  Geweldig mooie foto heb je hier geplaatst. Prachtige kleuren.

  Groeten
  Anita

  Anita's Dagboek

  BeantwoordenVerwijderen