Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zondag 30 juni 2013

Stillevens @Kaza Maria


Is het zonnetje inmiddels al gearriveerd? Hier wel, heerlijk! Ze was het wachten waard, zullen we maar zeggen. Het gaat lekker met mijn dertig dagen ruimen. Ik weet niet precies hoe lang ik bezig ben (lekker handig), maar ik zit al op dertig! Vorige week schreef ik nog dat het lastiger was dan de eerste keer.. Deze keer pak ik ook de stapels papier & magazines e.d. aan en dat tel ik dan wel mee. Per stapel. Wat is er zoal weggegaan? Een broek waar ik al heel lang over twijfelde. Hup, in de zak. Een prachtige Indiase top die ik heb gekocht voor een trouwerij van zo'n tien jaar geleden. Het stel is al weer een paar jaar uit elkaar en ik heb hem nooit aan. Hij gaat naar een vriendin van wie ik denk dat ze precies het type is. Meer dan ik in ieder geval. Een stapel tijdschriften, die heb ik bij de bieb voor bijna nix gekocht. En toch ga ik ze niet meer kopen, ik vind er nix meer aan. Niet gek, zo'n tien jaar geleden las ik ze ook al. Smaken veranderen. Ik heb mijn thee- en koffiekopjes verkocht, jeej! Ook nog een boek via Bol, ook fijn. Op Facebook is er een groep "Doorgeefboeken". Heel leuk, je geeft aan waar je naar op zoek bent en met een beetje mazzel heeft iemand net jouw droomboek liggen. Ik ben nu een tas aan het vullen voor iemand die voor het verpleeghuis van haar moeder op zoek is. Van dat soort initiatieven houd ik wel en aangezien hier toch al een stapel lag.. 

Hoe vinden jullie mijn stillevens? Het bruine kannetje heb ik gisteren op de kop getikt bij de kringloop, de andere spullen had ik eerder al gekocht. Leuk, he? Ik ben er erg blij mee, net als het stilleven hieronder. Heerlijk, mijn huis wordt weer leger & leger, fijn!

Hele fijne zondag gewenst, geniet ervan!


4 opmerkingen:

 1. Goed bezig. En heerlijk die stillevens.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Mirjam, SUPERbedankt voor het geweldige pakketje!!!! ECHT superleuk, ben er zoooo BLIJBLIJBLIJ mee ;)

  Ik had vandaag en waanzinnig druk dagje, zit nu pas, maar maandag, oh nee dinsdag ben ik er pas weer, ga ik er een blogje over schrijven, keileuk!!!

  Maar nu toch alvast heeeeeeeeel hartelijk bedankt!!! :)
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooooie stillevens! En goed bezig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het ziet er prachtig uit ♥
  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen