Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


woensdag 5 juni 2013

Catch of the week & One in, one out

O ja, een ding erin en een ding eruit. Dat was de bedoeling. New York heeft wat roet in het eten gegooid, want hoewel ik niet gek gedaan heb, heb ik toch best wel wat gekocht. Onder andere deze:


en deze: 

De stempel en het rode appeltje aan mijn horloge.

Verder nog twee paar jeans, een stoffen tas en I love New York shirts voor het zusje en de neeffies. En een heel leuk boek om je eigen placemat te tekenen. Ook niet voor mij. :) Wat er over de prijzen in New York verteld wordt, is waar, het is een stuk goedkoper dan hier. Niet alles, maar jeans, schoenen, dat soort dingen wel. Voorlopig ben ik jeans- en gympengewijs weer onder de pannen!

Druppelgewijs blijven er gelukkig nog steeds spullen Kaza Maria verlaten. Zo heb ik ooit twee vazen gekregen van mijn buuf, nooit gebruikt, dus huppekee naar een vriendin die regelmatig op de vlooienmarkt staat. En laat zij nou ook bijna iedere week naar de afvalstraat gaan. Ik kom daar nooit, heb nog steeds angstvisioenen van urenlange rijen op je vrije zaterdagochtend. Din is zo lief om mijn cameraatje (gevalletje total loss, helaas) daar achter te laten. Mijn navigatie is ook zo goed als overleden en ik heb ook nog een ouder cameraatje gevonden. Mag allemaal mee naar de afvalstraat. Fijn!

Deze kopjes 


 heb ik ook al tien jaar. Doe ik niets mee. Mogen een ronde op MP en als ze dan nog steeds niet weg zijn, mogen ze ook vertrekken. Verder nog iets? Geloof het niet.. O ja, ik kreeg drie paar jeans van mijn zusje. Zusje is formaat langpootmug en het waren ook nog skinny jeans. Tuurlijk... Ik heb me er voor de vorm even met een been in gewurmd en daarna heb ik ze op een uitademing gauw uitgetrokken. Lucht! De tweedehandswinkel wilde ze niet hebben (H&M is hen te min af, stom, het waren echt mooie broeken), dus ze gaan naar een vriendin die ook maat langpootmug heeft.

En dat was het weer voor deze keer! Geniet van het zonnetje allemaal! x

1 opmerking:

  1. EINDELIJKKKKKKKKK debuit van NYC, geweldige schoenen, die allstars die rechtse, GEWELDIG!!!!
    Superleuke spulletjes voor de rest gekocht, leuk he??? Shoppen in NY is toch helemaal top he?!?!?

    Die kopjes raak je wel kwijt, ik voel het gewoon ;) en ik wil ook graag een langpootmug zijn, met mijn 162 cm moet ik altijd op m'n tenen staan of op high heels lopen ;)

    BeantwoordenVerwijderen