Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


woensdag 21 mei 2014

Europeesche Verkiezingen by Mirjam Down Under

Nou zou ik kunnen doen alsof dit een promo is voor de Europeesche verkiezingen. Alsof ik U allen oproep tot een massale run op de stemkantoren, wel stemmen, hoor! Dat trappen jullie natuurlijk nooit in. Jullie hebben meteen in de gaten dat het hier weer om een strakke actie van Miss Down Under gaat.

En ja hoor. Vanmorgen stond ik met stempas, legitimatie en rood potlood fris en fruitig klaar om te stemmen. Ik vond wel dat het slecht aangegeven stond waar het stemlokaal was. Niet erg, ik had hier al vaker gestemd, dus ik wist precies waar ik moest zijn. Hoewel ik wel moet toegeven dat ik in eerste instantie op het toilet stond. Maar goed, stemlokaal gevonden, zat er niemand! Heel vreemd. Tijd gecontroleerd, ze zouden echt open moeten zijn. Gelukkig kwam mijn redder in nood er al gauw aan: "Gefeliciteerd mevrouw, U bent de allereerste! Maar het is pas echt morgen." Tuurlijk.

Nieuwe kansen morgen dus. Zie ik jullie daar? :)

7 opmerkingen:

 1. Grappig, ik dacht ook tot gisteren dat we 'gewoon' op woensdag moesten stemmen... Maar waarop? Vind het europees nog veel ingewikkelder..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha grapjas. Dus vandaag weer ;-)
  Hier niet eens een stempel ontvangen en ik moet je eerlijk zeggen ik had ook gen zin om er nog achter heen.te gaan. Dus sorry je promo heeft zeker niet voor mij gewerkt. Ik stem vandaag niet. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahahaha, nou je neemt het in ieder geval serieus.
  En natuurlijk heb ik gestemd. Van dat recht MOET je gebruik maken en anders nergens over zeuren (klinkt hard maar ik kan er niet tegen als mensen zeggen dat het niks uitmaakt).Ik kon stemmen in school van zoonlief, superhandig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou deze foto verwijderen want je complete adres en ook je bsn zijn in beeld! En op een 17" beeldscherm goed leesbaar zonder vergroten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Lobke! Heb ik dus inmiddels gedaan, want je had helemaal gelijk. Stom, normaal let ik daar heel erg op en nu dus helemaal vergeten. Nogmaals bedankt!

   Verwijderen