Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zondag 18 december 2011

Dag 29 a Mug of T


Deze mok zat samen met zijn tweelingbroer in mijn kerstpakket, blij mee! Een goede gelegenheid om mijn ouwe trouwe Paddingtonmokken weg te doen. Die heb ik al sinds mijn studententijd, dus dat is zo'n.... 20 jaar? Bijna wel.

Eigenlijk vind ik ze al heel lang niet meer zo tof, maar ja, ze waren nog goed. Ik maar wachten totdat ze spontaan kapot zouden vallen. Nee hoor, nix ervan. IJzersterk, Mr. Paddington!

Samen met nog wat andere glazen & mokken zijn ze ingepakt en staan ze te wachten totdat ze naar de kringloop gaan. Bedankt voor uw trouwe dienst Mr. Paddington!

2 opmerkingen:

  1. Iemand met n Low budget of verzamelaar word er vast heel blij van Time,s the are changing x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat had ik met mijn Mickey Mouse mokken maar 1 heb ik bewaard hoor, nostalie en doet nu dienst als chique gebaksvorkjes-houder en die vorkjes gebruik ik nooit haha maja anders heeft ie geen nut meer onze Mickey ;)

    BeantwoordenVerwijderen