Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


donderdag 29 december 2011

Dag 38 & 39 M'n Tassie


Tassie is weer thuis... Heeft maar 5 maanden geduurd! Goed moment om m'n tassenboom aan een kritische inspectie te onderwerpen en kijken of er misschien nog tassies een ander, beter tehuis verdienen. Waar ze vaker gebruikt zullen worden. En ja hoor, ik denk dat Miss B hier wel iets van haar gading kan vinden!

Van Flylady moesten we vandaag de Kerstspullen opruimen die we niet echt meer gebruiken. Braaf heb ik dus alle losse troepies ingepakt en opgeruimd. Alleen de lichtjes en de kaarten zijn er nog. Gezellig!

3 opmerkingen:

  1. oeiiii moeilijk tassies een ander huis geven....dit tassie is geweldig Mirjam!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tassie is van het merk Ness, met allemaal hele gave ruitcombi's! :) Ze verkopen ook portemonnees & kleding, ook fijn..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mooi schots ruitje ! Tassen wegdoen hmmm haha alleen als het echt moet of als ik r een ander heel blij mee maak , zo heb ik eens n tasje weggegeven aan m,n schoonzus het paste zo mooi bij haar colbert !! meestal krijgen ze geen kans in de tassenbak te belanden !! meestal slijt ik ze op !

    BeantwoordenVerwijderen