Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


maandag 13 februari 2012

Dag 82 - 84 Zwijnenstal...


Door alle drukte heb ik de afgelopen dagen geen 15 minuten opgeruimd en het gewone huishoudelijke werk is ook blijven liggen. Kortom: tis hier een zwijnenstal! Met alle respect voor de varkentjes, natuurlijk.. ;) Hoog tijd om orde op zaken te gaan stellen. De vaatwasser heb ik leeggeruimd en inmiddels al weer een heel eind vol. Verder de ergste troep opgeruimd. En maandag is wasdag, ik heb al een wasje gedraaid, zometeen ga ik vouwen. Morgen ga ik strijken. Ik heb er nu al zin in.. ;)

3 opmerkingen:

 1. hahahaha nou hier is de echte zwijntjesstal weer keurig die krijgt op maandag altijd een grote beurt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een lief zwijntje heb je zeg !! heeft ti nog wat meegeholpen ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja, leuk he? is een Texels zwijntje. ben dol op biggetjes.. helaas is dit een vrij lui varkentje, heeft geen pootje uitgestoken... ;)

   Verwijderen