Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


maandag 9 juli 2012

Dag 230 Books enzo..Zo.... Deze stapel boeken komt uit mijn boekenkast, heb ik gisteren op Bol.com gezet en vandaag heb ik er al 1 verkocht! Uiteindelijk krijg ik er maar heel weinig voor, maar goed, wie het kleine niet eert.. De andere boeken staan alweer in de boekenkast, te wachten op een koper. De tijdschriften zijn ook alweer terug bij hun eigenaresse en mijn trap is alweer een stuk leger. Zo hoort het!

Laatst schreef ik geloof ik iets over minder kopen enzo.. Over minder troep mijn hol inslepen enzo.. Tja. Dat doe ik ook echt, alleen boeken... En ik heb er nog wel zoveel voor betaald.. Maar liefst 80 cent per boek! :) In de aanbieding bij de Action. Die kon ik dus echt niet laten liggen, he? Ik heb bijna vakantie, boekies here I come!!

4 opmerkingen:

 1. Boeken blijven een aantrekkingskracht uitoefenen, ook hier! En als je er dan weer anderen mee blij kunt maken, helemaal goed! Al doe ik niet alle boeken weg...

  Lieve groet, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha ik heb nog 1 boek om te lezen en dan moet ik echt op jacht naar nieuw leesvoer !!!!
  voor m,n magazine,s heb ik n mooi plekje gevonden !!! bij m,n accupuncturist ligt allemaal ouwe MEUK ! kan ik die mooi aanvullen met Hihi veel minder oude meuk

  Tja voor 8 eurie kun je die niet laten liggen !! Tony heeft 1 stephen king ( gaat over de moord op kennedy)boek mee op vakantie ik hoop dat hij m echt gaat lezen hihi ben benieuwd hoe hij m ervaren heeft !!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb ik goede verhalen over gehoord Ellen, ben benieuwd wat Tony ervan vindt. Maarre, die boekies waren samen 1,60 Eur, he? :) Heb jij geen Action in de buurt?

   Verwijderen
 3. Bedankt voor je reactie. Heb je blij bij kunnen lezen (bij mij)? ;) Ik zie bij verschillende blogs leuke leestips, ook altijd leuk.

  BeantwoordenVerwijderen