Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zondag 1 juli 2012

Dag 223 Toch weer de tuin enzo

 He, de foto's zitten door elkaar! Nou ja, er zijn ergere dingen. Ben vandaag de tuin maar weer eens ingedoken, maar omdat ik jullie niet weer wilde blootstellen aan foto's van weer hetzelfde paadje met onkruid, maar eens wat anders. Dit was dus een blauwe hortensia. Langzaam maar zeker istie aan het muteren. Vind ik eigenlijk niet zo leuk, maar ja..


 Mijn druifjes! Druifjes to be dan. Ben ijverig aan het snoeien geweest, anders worden ze niet veel groter dan dit. En ze zijn best lekker, al zeg ik het zelf.

En dit heb ik ook nog gedaan: foto's verkleinen zodat ik deze ZOMERkleding op Mijn Miskoop kon plaatsen. Maar Mijn Miskoop.nl is under construction. Dus dat gaat niet. Balen, want daar krijg je leukere prijsjes voor je kleding dan op MP. Ik wacht nog een week ofzo af en anders gaan ze toch op MP. O ja, mocht iemand interesse hebben: dit is maatje 36.4 opmerkingen:

 1. Vind die witte jurk een plaatje! How Much??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha das ook toevallig ook ik ben vandaag aan de snoei geweest in onze Druiven euh nee niet snoei maar aan het `krenten !! Als alle trossen druiven worden kunnen de eerste flessen bakerybulls Wine geperst worden hihi !!

  En straks komt er iemand wat ophalen wat ik voor m,n ma op MP gezet heb , morgen ga ik r zelf weer t 1 en ander opknallen Blijft n leuk iets dat MP !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als je je hortensia blauw wilt houden moet je er ijzer, bv oude roestige spijkers bijgooien. Wellicht kun je even googlen op hoe precies.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yup. De kleur van de hortensia wordt bepaald door de grond. Hier meer informatie: http://www.hovaria.com/verzorging/blauwen.html

  Ik weet dit van mijn moeder, die in haar grotere tuin fanatiek de ene struik blauw en de andere (een heel stuk verderop in de tuin) roze hield. Vond ze leuk.

  BeantwoordenVerwijderen