Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


maandag 30 juli 2012

Dag 251 2 klusjes

Laatst viel mijn oog op de onderkant van mijn voordeur. Nu zie ik de voordeur elke dag wel een paar keer, maar nu stond ik er wat verder vanaf en kwam er licht onderuit... Vreemd, dat was me nog nooit opgevallen. Eens van dichtbij bekijken. Ah, er zit een gigakier onder de deur! Vandaar de tocht... Er zat wel een tochtstrip aan de deur, maar later bleek dat de rubberstrip er helemaal af was. Gek hè, dat het tochtte.... Afgelopen weekend heeft klusjesman John er een nieuwe strip op gezet, met haar deze keer. Veel beter! Toen ik de deur in bezit kreeg (plus huis uiteraard) was de deur terracotta-achtig. Vond ik niet mooi, dat hebben we wel gehad. Nu blijkt dat niet een van de schilders de tochtstrip eraf hebben gehad met schilderen. Althans, daar heb ik zo'n donkerbruin vermoeden van.. ;) Vandaag heb ik er een likkie wit overheen gedaan, hoezo kanniknie??

Helaas, de vakantie is weer voorbij... Ik hoefde van mezelf tijdens de vakantie geen klusjes te doen, maar ja, aangezien deze weer voorbij is, kan ik weer aan de bak! Ik probeer iets nieuws uit: ipv alle klusjes onder elkaar heb ik 2 kolommen gemaakt: Bellen en Doen. Nix wereldschokkends, maar ben benieuwd of het me meer overzicht geeft. We gaan het zien.

2 opmerkingen:

  1. lijkt me n betere oplossing misschien ook overzichtelijker en makkelijker weg te strepen

    Echt Esther zei het al Jij kan zo n eigen klusbedrijf beginnen , Mirjam de zomerschildert hihihi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. HAHA hier heb ik ook zo'n boodschappen, doen en bellijst hangen. Vaak komt er meer bij dan af :(

    BeantwoordenVerwijderen