Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


donderdag 26 juli 2012

Dag 248 Azijntjesfris


 Zo, het hele huis ruikt weer heerlijk azijntjesfris! Dit is 1 van de drie flessen azijn in de voorraadkast. Misschien toch maar wat vaker de boel ontkalken! :)

4 opmerkingen:

 1. hahaha 2008! Ik maar hier heeeel veel schoon met schoonmaakazijn....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Azijn is een prima onkruidverdelger. Je kunt het onverdund of met de helft water gebruiken. Ik spuit het met zo'n oude fles van autoruitenspray. Ja, wie wat bewaart heeft soms veel rommel, maar dat heel handig uitpakken!;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja jo schoonmaak azijn is het enige middel wat zelfs de Mossen aanpakt !! en volkomen veilig voor m,n dames bull en als pluspunt ruikt het ook nog eens frisser dan menig ander onkruidmiddeltje !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo ik ook weer wat geleerd. Ontkalken deed ik al wel maar mos weg halen hier mee?? Gauw maar eens uitproberen dan :D Veilig voor Anne dus ook voor Lobbes ;)

  BeantwoordenVerwijderen