Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


dinsdag 22 november 2011

Dag 3: de trap!


Vandaag begonnen met mijn eerste kwartiertje op de trap, mijn favoriete tijdelijke opslagruimte. Tijdelijk is natuurlijk relatief... Het is de bedoeling dat alles uiteindelijk boven belandt en opgeruimd wordt, maar op de een of andere manier wordt de trap voller en voller.

Goed, quality time op de trap dus! Alle schoenen staan nu op hun plekje, bijna alle kleren hangen in de kledingkast en met de papieren ben ik ook een heel eind gekomen. Morgen meer!

2 opmerkingen:

  1. Sinds Silje en Pip hier wonen is mijn trap eng opgeruimd doe ik het niet joepen zij alles er wel af haha, goed bezig Mir!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hihih ik heb de wasmachine en droger boven staan dus alles wat van boven naar beneden moet beland in de wasmand portable Troepjes lift hihihi !!
    Las ergens in de dit en datjes a long time ago die dame had een ongebruikt fietsmandje aan de trapleuning hangen waar alle dingen in gingen en als het mandje vol was dwong ze zichzelf die leeg te maken !!

    BeantwoordenVerwijderen