Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


woensdag 25 januari 2012

Dag 65 De studyVandaag echt op een nieuwe plek begonnen - de voormalige study. Voorheen computerde ik hier, maar na de zoveelste controlaltdelete heb ik m'n compu maar naar de remise verwezen. Alleen de monitor en de kast zelf staan er nog, als iemand een goed adresje weet? Van harte welkom!

Tja, verder een hoop papier en kantoorttroepjes. Ben de originele aankondiging van m'n persoonsnumer van zo'n 80 jaar geleden tegengekomen en de chipregistratie van Peppertje... Bureaulamp mag weg, staat al klaar voor Miss B. Behoorlijk wat kantoorspullen hebben ook een ander plekje gevonden. Morgen ga ik verder en dan komt er zeker een nat lapje aan te pas. Best wel nodig namelijk....

3 opmerkingen:

  1. Hier is ook nog genoeg te doen. Maar het begin is er. Ben heel benieuwd op de "daarna"-foto.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. vind de rugleuning van je stoel gaaf !! dat zal weer n lekker gevoel geven straks als dit plekje ook een Treatment gehad heeft !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ooow wat een net buro ik heb een groothoeklens nodig als ik alle troep op die van mij wil vastleggen....ik moet dus ook hooooognodig aan de slag en naar de stort :)

    BeantwoordenVerwijderen