Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zondag 5 februari 2012

Dag 76 Paper Day


Zoals gisteren aangekondigd vandaag veel papieren gelezen & actie erop ondernomen! Het scheelt echt als ik blog dat ik iets ga doen, dan voel ik de noodzaak toch sterker. Ik heb een paar jaar een abonnement gehad op de Red, leuk maar op een gegeven moment kwamen dezelfde onderwerpen weer voorbij.. Ik heb er nog plenty liggen die om 1 artikel niet wegkonden. Deze heb ik vandaag bekeken, sommige artikelen & recepten heb ik eruit gehaald en 2 mogen er nog blijven. Tot de volgende ronde! Laatst kreeg ik een gouden tip: in een boekje alle leuke websites & boekentips e.d. opschrijven en die dan een keer tegelijkertijd op de compu opzoeken. Echt heel handig!

3 opmerkingen:

 1. grappig ik heb zo'n leuk schrift vd flow naast mn bed liggen waar ik die websites in krabbel..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb een klein adresboekje waar ik websites in opschrijf. Staan ze ook gelijk op alfabet.  Ik heb een adresboek voor websites: staan de adressen gelijk op alfabet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi heb ook wat tijdschriften die ik al n tijdje bewaar Om nog eens door te bladeren , iets wat ik tot nu toe nog niet gedaan heb !!
  Misschien toch eens tijd er n ander blij mee te maken

  BeantwoordenVerwijderen