Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zondag 19 februari 2012

Dag 90 't Kleedje


Ik heb heel veel van m'n moeder ge-orven, alleen het schoonmaakgen echt niet. Dat is linea recta overgegaan naar m'n zusje. Af en toe vindt m'n moeder het nodig om me daaraan te herinneren: Krista kan echt goed poetsen, hoor. Ja hoor, ik schijn verder ook wel lief te zijn.

Als mijn moeder visite krijgt, is het eerste dat ze roept: Let niet op de rotzooi! Dat doe ik ook wel, alleen bij mij is die opmerking meestal wel gerechtvaardigd. Een beetje panisch is ze daarover wel. Ik weet nog dat ik een keer iemand aan de eettafel heb ontvangen en dat de kruimels van het ontbijt nog op tafel lagen. Nou, mama was boos! Dat kon echt niet. Wat moest die man wel niet van ons denken? Ik was toen 10 ofzo...

Laatst heb ik dit vloerkleed gekocht. Lekker warm aan mijn voetjes. Ook handig voor Miss Anne, als ze van de bank afstuift, schuift ze niet door. En das goed voor de botjes! Toen ik m'n moeder dat vertelde, was haar eerste reactie: O nee he? Je hebt toch geen vloerkleed gekocht? Al dat haar! Want ja, mijn mams helpt me af en toe met de huishouding. Ik had een poets, maar die wilde meer tijd aan zichzelf spenderen. Heel jammer. Maar goed, ik krijg van de week visite en wat heb ik vandaag gedaan? Juist.

3 opmerkingen:

 1. Ik zou bijna zweren dat het mijn Bul is die daar op het kleedje staat..wat een lief snuitje..
  Onze Bul is nu bijna zeven jaar en ik ben nog altijd verliefd op haar.

  Groetjes jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Jenneke, nu ben ik natuurlijk wel erg benieuwd naar jouw Sjaantje... kheb al even geneusd op jouw blog, kon madammeke niet vinden. :) heerlijke knuffelkonten zijn het, he?

   Verwijderen
 2. ik zeg nix mis met jullie Perzische tapijtje haha moet met zo,n print altijd aan een Vliegend tapijt denken !!

  BeantwoordenVerwijderen