Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zaterdag 18 februari 2012

Dag 89 Het Goede Doel


Aankomende week komt mijn zwart/witje (nieuwe auto) en die ga ik echt proberen mooi schoon houden. Autowassen is echt niet mijn hobby, het 206-je heb ik misschien 5 keer gewassen in afgelopen 6 jaar dat ik 'm heb! Hoog tijd dus voor een rondje regio, spullen wegbrengen.

Ik had de mand van Pepper nog, deze standaard en een boel tennisballen. De mand kon ik vorige keer echt niet afgeven, hij heeft nog maanden leeg op m'n slaapkamer gestaan.

Alles ingeladen in mijn vieze bolide, op naar Miss Greetje. Van haar kreeg ik 2 tassen met oude handdoeken, ook voor het asiel. Haar heb ik een grote zak kleding gegeven, voor een collega. En toen naar het asiel gescheurd. De mand was zo groot dat ik niet meer door mijn achterruitspiegel kon kijken... Dat gaat me echt niet lukken in m'n nieuwe bak!

Bij het asiel waren ze heeeeeeeel blij met de spullen, vooral met de mand en de handdoeken. De manden worden nl regelmatig opgevreten door de hondjes en de handdoeken gaan er ook zo doorheen, zeker met dit weer. Kortom: iedereen blij!

3 opmerkingen:

 1. Inderdaad. Goed gerecycled. Heb je al een idee hoe je de discipline/routine gaat kweken voor het regelmatige autowassen? Dat is bij mij nu ook het item. Niet voor de auto, maar algemeen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is een goede. Dat weet ik eerlijk gezegd (nog) niet. En daar heb ik ook nog heel veel moeite mee, eerlijk gezegd. Ik sta ook open voor tips!

   Verwijderen
 2. mooi om Peppers spullen zo n tweede ronde te geven daar zullen een hoop asieldiertjes heel happy van worden @

  BeantwoordenVerwijderen