Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zondag 10 juni 2012

Dag 202 Delete!


Het is vaste prik geworden: op zondagochtend m'n mailbox hardhandig aanpakken. Ging goed deze keer, ben ruim onder de 3000 gekomen. Mooi! Ik vond het al vreemd dat mijn mailbox nog steeds zo vol was ondanks dat Mrs Flylady de laan gewezen had en ik al haar mailtjes verwijderd had. Ah... Miss Kelly, de compagnon van Mrs Flylady, was er ook nog. Haar mails zijn nu ook weg. Kruidvat is ook foetsie, ben nu bij de M aangeland. Het einde begint in zicht te komen!

Fijne zondag allemaal, geniet van het zonnetje.

3 opmerkingen:

 1. Gaat goed zo. Bijna bij de Z van: ZO is het opgeruimd :)
  Geinspireerd door je mailopruiming heb ik dat van de week in mijn hotmail ook gedaan. Viel me op hoeveel reclame ik er ook tussen had. Maarre..jij doet het goed met 3000 mails, ik heb er 10.000 *bloos*. Maar dat is vanaf 2003 en ik ben nogal van het bewaarderige. Mails van vrienden gooi ik pertinent niet weg.
  Hoe doe jij dat??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank! Ik had er geen 10.000 maar ik zat wel een heel eind in de richting. Niet fijn, ik baalde er echt van. Ik ga er nu eerst met de grove kam doorheen, mn de reclame gaat weg. En ik was lid van Flylady, een Amerikaanse dame die heel zinnig advies geeft, alleen kreeg ik van haar ook minimaal 10 mailtjes per dag. En dan 's nachts ook nog minimaal 10.... Nu gooi ik dat allemaal weg, een kwartier per keer. Aan de persoonlijke mailtjes ben ik nog niet begonnen. Dat doe ik als bij de Z ben. :) Ik merk wel dat ik steeds makkelijker afstand doe van dingen. Mails van 2003 zou ik niet bewaren, tenzij het om een belangrijke periode van mijn leven zou gaan. Maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. Ik merk dat ik dat soort dingen niet meer herlees. Succes ermee! :)

   Verwijderen
 2. hihi ik zou geneigd zijn ALLES te deleten of van Voor een bepaalde datum Respect dat je alle mails eerst doorworstelt

  BeantwoordenVerwijderen