Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


dinsdag 19 juni 2012

Dag 211 En nu het echte werk

 Terug in de ruimte waar ik het meeste tegenop zag in het begin! Ik zag door de bomen het bos niet meer, vreselijk. En nu ben ik gewoon bijna klaar! Dit hoekje kan echt niet zo.

 Hmm.... ook niet helemaal zoals ik het wil hebben. De radiator is van mijn moeder, ik heb haar al gezegd dat ik 'm weg wil doen. Zonde natuurlijk! Ze krijgt nog een kans en anders laat ik 'm ophalen door de oud ijzer man. :)

 Ook op de kast is het nog niet helemaal naar mijn zin.

 Daar istie weer!
 En wat zit hier in? Mijn hangmat en.... een verduisteringsgordijn voor een andere kamer. Hangmat blijft erin, gordijn eruit. Dat ga ik weer ophangen, alleen niet nu. Ik heb me voorgenomen om in m'n vakantie m'n slaapkamer te gaan texen (met de tex die ik dan zo'n tweeenhalf jaar geleden gekocht heb), tot die tijd zit het afdekplastic in de kist.
Dit stond er dus allemaal nog los op de kast. De vlinder staat nu op de veranda, de blender ga ik uitproberen. Het schijnt een onding te zijn, maar ik kan 'm best proberen. Als hij echt niet fijn is, kandie alsnog weg. Zat natuurlijk in een kerstpakket... Net als het minihaardje. Wat een onding, nooit gebruikt, ik houd helemaal niet van fikkie stoken. Als ik het zo zie staan, dan denk ik er hard over om m'n kerstpakket toch maar weer af te geven aan een goed doel. Ik doe er bar weinig mee tenslotte. De lamp plus olie woont ook al jaren op m'n kast, nooit gebruikt. Was een verjaardagscadeau. Lief, maar..... Van al deze dingen heb ik aparte foto's gemaakt en ze gaan op MP. Ja, ook het espressoding. :)


En zo ziet het hoekje er nu uit! Ik heb alweer veel meer ruimte. Van het andere hoekje ben ik vergeten een foto te maken, doe ik morgen.

3 opmerkingen:

 1. zooooow wat een verschil en ik wens je en goede verkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn he, dat ook de grote klussen behapbaar zijn geworden. Ziet er weer keurig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. inderdaad Via MP kun je er anderen blij mee maken en vang je er ook nog n zakcentje voor

  Maaru ziet er al stukken beter uit je hoekje, s

  BeantwoordenVerwijderen