Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


maandag 18 juni 2012

Dag 210 Vakantie!

 Vandaag is mijn laatste vakantiedag, ik vond dat ik wel een leuke klus had verdiend. Mijn boekenkast dus... In deze en deze
 kasten staan mijn 'gewone' boeken. Boeken die ik heb gelezen en die ik mooi genoeg vind om te houden. Althans... dat is de bedoeling. Stiekem staan er toch boeken tussen die ik nog niet heb gelezen en boeken die ik niet zo mooi (meer) vind. De eerste categorie is verhuisd naar mijn andere boekenkast zie hier en de laatste categorie zien jullie hieronder.
Een paar andere boeken ga ik op Bol.com zetten en ik heb me weer voorgenomen: voorlopig hoef ik echt geen nieuwe boeken te kopen, ik heb er plenty. Echt. En nu ga ik duik ik weer in m'n boek, fijne dag!

2 opmerkingen:

 1. Ik zit in dubio zet ik wat boeken op Bol of Marktplaats of ga ik lekker weer n keer langs Esther om ze om te ruilen in de BIG !
  pomdidomdidom kan ik meteen al t moois op de tuinderij bewonderen !!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zet ze eerst op Bol, en als ze niet verkopen, dan gaan ze naar m'n vlooienmarketvriendinnetje of naar de BIG. :)

   Verwijderen