Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


vrijdag 17 augustus 2012

Dg 69 Bag Lady


Binnenkort ga ik op een tripje voor het werk, hoog tijd om m'n uitpuilende tas eens uit te mesten. Dit zat er allemaal in, onder andere acht pennen! Beetje veel.. Meerdere zakjes met stiekjes voor m'n beugel, die mogen binnenkort permanent weg, yes! Alles weer nagelopen, ik denk dat het wel een kilootje ofzo scheelt.. :)

Meteen de pasjes uit m'n portemonnee ook maar eens doorgelopen. Links is weer terug in de porto, rechts niet. Die neem ik wel mee als ik naar de desbetreffende winkel ga. Hoop ik.


 Tada, leeg tasje!

En mijn kleine baglady! hartje.3 opmerkingen:

 1. Ben benieuwd hoe snel de kilo er weer bij is haha en......lief Anne de tasjesbull

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha zie die foto's en dacht meteen ooo ja hier liggen ook nog spulletjes van jou al weer vergeten te geven. Hopelijk denk ik de volgende keer aan hihi.

  Wat is Anne toch ook een lekker ding hé xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo herkenbaar je neemt je iedere keer voor in deze tas gaat alleen t noodzakelijke mee en voor ik t weet is i weer Loaded !! en dan heb ik al special n kleinere tas bij me hahaha !!

  BeantwoordenVerwijderen