Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


woensdag 12 september 2012

Dag 293 Anne's kastje

 Nou ja... Anne's laatje. Mevroi woont inmiddels al ruim een jaar bij mij en in de tussentijd is haar garderobe behoorlijk gegroeid. Mandje kon niet meer dicht!

Dit zat er allemaal in: zondags jasje van Anne, riempies, koelband, shirtjes.... Hondenfluitje, geen idee hoe ik daar aan kom. De zomerspullen zijn naar boven, hondenfluitje gaat naar vlooienmarkt (hihi, hoe toepasselijk!) en de riempjes e.d. gaan tzt naar het asiel.
En dit is het eindresultaat! Alleen de winterspulletjes van madammeke zijn nog beneden. Mandje kan weer dicht!

2 opmerkingen:

  1. Anne heeft wel een lichtgevend riemphje nodig hoor Mir. Anders zien ze die lieve schat niet in het donker dat kan natuurlijk niet. Dus die kan echt niet weg hoor of had je het over andere riempjes? Resevreriempje is ook altijd wel handig teminste hier wel. Die heb ik nooit genoeg ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hahahaha tja das deels opruimen en deels Verplaatsen maar weer wat voor t goeie doel en voor de vlooienmarkt tis weer niet voor niks !

    BeantwoordenVerwijderen