Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zaterdag 15 september 2012

Dag 296 Troepies


Eindelijk weer eens een ouderwets opruimklusje! Is alweer even geleden. Deze mand zit in mijn keukentrolleyding, althans: daar hoortie in te zitten. De mand is eigenlijk een tikje te groot en normaal pastie wel, met wat grof geweld van mijn kant. Maar de laatste keer lukte het niet en nu staat de mand al een paar weken naast het trolleygebeuren. Niet zo'n ramp, maar het hoort niet... Gisteren had ik een brainwave (jaja, dat gebeurt af en toe zomaar!): de mand gaat naar boven. Ik heb nog twee van deze manden en daar magtie bij. Ik heb geen schuur en geen zolder, het is soms wat woekeren met de ruimte. Ik heb trouwens wel een vliering, maar daar durf ik niet op. :) Handig, he? Goed, genoeg afgedwaald, dit zit er allemaal in. De hond niet, hoor.


Wat is dit in hemelsnaam? Echt geen idee. Ik heb deze mand al eerder aangepakt en in de tussentijd heb ik deze dingen niet nodig gehad. Voor de oplettende kijker: de steel is van een hamer, die blijft. De andere dingen: weg ermee.


Idem. Geen idee wat het is, niet nodig gehad, weg.


Haha, mijn moeder vindt het nogal nodig dat ik mijn onkruid tussen de voegen weghaal. Ik heb daar zelf veel minder moeite mee. Dit was haar eerste poging me over te halen de onkruidjes weg te halen. Niet gelukt! :) Ding gaat terug naar mams.


He, had ik die ook nog? Mooi, dan hoef ik die niet te halen voor mijn dekenkist. Prettig!


Dit gaat er allemaal weg, wie weet het allemaal is, mag het zeggen.


Zo, mandje zit bij z'n vriendjes!


En dit is het voorlopige resultaat. Ik ga nog eens bedenken wat ik met het bovenste plankje ga doen. Komt goed. hihi, de foto is wel een scheetje beef... :)

5 opmerkingen:

 1. Goed bezig mop!
  Ik weet niet precies, maar die dingen op je tweede foto lijken wel op van die beugels die je in he kast schroef waar je dan vervolgens weer een stang tussen kunt zetten en dan heb je een hangkast. Teminste daar lijken ze veel op. De andere foto kan ik alles niet zo goed zien. Het enige wat ik goed kan herkennen zijn de mondkapjes ;)

  Iets vinden voor in de kast komt vast goed met jou. :D Fijn weekend nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op de 1e foto staan haken waarmee je zware dingen kunt ophangen. Schroefjes door de kleine gaatjes aan de achterkant van de kapstok/schilderij/vitrinekastje. In de muur een haakje(een duim, in timmermanstaal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En op je 2e foto staan haken waarmee je spullen(zoals bijv. keukengereedschap) kunt ophangen aan een rail. Sorry overigens voor de incomplete tekst hierboven. iPod doet raar. Dus een duim in de muur en daar hang je de kapstok aan op.
  Is het nog de moeite waard om te bewaren nu je dit weet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je wel voor je reacties! nog nooit gehoord van een duim.. weer wat geleerd! die ophangdingen zijn misschien toch wel handig. daar denk ik nog even over na. alles ligt wel al in de vuilnisbak, maar daar kan ik het evt nog uitvissen. de rest blijft daar iig! fijne zondag!

   Verwijderen