Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


donderdag 23 mei 2013

Big Apple!

Hier was ik afgelopen week! Een echte sabbatical was het niet, het was wel heel fijn om even af te schakelen en met andere dingen bezig te zijn. Zoals? Musea, musicals, winkels.... Ik heb ontzettend veel gezien, ik heb letterlijk de blaren op m'n voeten gelopen. Maar wat een leuke stad is het en wat zijn de mensen aardig! Eerder had ik dat al gehoord, maar ik dacht: zal wel... Tis echt waar. Je hoeft maar even vaag om je heen te kijken en er wordt al gevraagd of men je kan helpen. Ik ben echt dol op ons koude kikkerlandje, maar dit overkomt mij iig niet vaak. Hoe zat het nu met mijn sabbatical? Tja... De tv heb ik niet aangehad (alleen om het weer in NY te checken, vond ik wel okay) en de foon ook niet. Althans, niet om te bellen. Ik heb toch wel wat blogs en FB gecheckt. Van mezelf mocht ik ook FB nergens op reageren en dat heb ik dan ook niet gedaan. Op een ding na.. Hopelijk vloeit daar iets leuks uit voort. Dit gaf me iig al veel rust en dat was fijn. Nu ik terug ben, is het natuurlijk erg leuk om bij te lezen bij de blogs die ik volg (best veel!) en om mijn foto's te plaatsen. En om de reacties te lezen, natuurlijk... Kortom, ik ben er nog niet uit. Wat ik wel weer gemerkt heb, is dat voor mij ervaringen belangrijk zijn. Dingen doen, niet kopen. Niet dat ik met een lege koffer naar huis ben gegaan, he? Nee hoor, de Amerikaanse economie is goed ondersteund door Maria! Maar met deze aankopen ga ik heeeeeeeeel lang doen, echt waar. :) Anway, hieronder een kleine impressie van mijn trip, enjoy!Pipiroomfoto, inmiddels een terugkerend fenomeen van mijn trips!
 

The High Line, een park op x-meter hoogte, ontzettend leuk, aanrader!

Mirjam Down Under is natuurlijk ook in NY geweest, kijk hier maar eens. Ik hoop dat jullie ook een fijne week hebben gehad. Morgen ga ik weer aan het werk, wish me luck! Groetjes!

5 opmerkingen:

 1. Zo kan ik ook een blog retreat houden! ;)
  Maar tof hoor, NY, na jouw verhalen wil ik er hélemáál heen.
  Ben het met je eens dat ervaringen veel toffer zijn dan alleen spullen. Maar dat wat je hebt gekovht mag van mij (als je zin hebt) best een blogje aan wijden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhhh wat GEWELDIG!!! Ik ben zooooooooooooooooooooooooooooo jaloers, (das pas jaloers he??? ) maar het is je zoooooooooooooooooo gegund!!!! SUPER!
  Ja, ik weet het, het is een geweldige stad en zonder souvenirs kun je gewoon NIET thuiskomen ;) hihihihihi. Maar super om te zien dat het zo leuk was, dat je zoveel gedaan hebt en dat je zo genoten hebt!!!
  Heel veel 'good luck' voor morgen ;) Je kan het!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal niet gek, zo'n wc foto (doe ik ook, en nog dichterbij huis ook.) Leuk dat je me volgt, ik zit inmiddels op de 100 foto's - zou dat voor jou 100 vakanties betekenen :-) ?

  BeantwoordenVerwijderen