Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


dinsdag 28 mei 2013

PIF & Vangst van de Week


Laatst deed ik mee aan de PIF van tante Jannie, hier kun je vogeltjesverrassing zien die ik van haar kreeg! En dan is het nu mijn beurt om de PIF voort te zetten. Dat doe ik iets anders dan anders... Dit boek heb ik afgelopen week in New York gekocht "Random Acts of Kindness". Ik heb het gelezen en geef het graag door. Nu zou ik het leuk vinden als degene die als eerste reageert, het dan weer doorgeeft aan nummer twee. Etcetera. Nu maar hopen dat er gegadigden zijn, natuurlijk! Das wel makkelijk natuurlijk, zelf een PIF organiseren en dan aan de deelnemers vragen de boel door sturen. Komt goed hoor, van mij krijgen de anderen ook iets. Beloofd.


En dan nu mijn nieuwe rubriek op Kaza Maria: Vangst van de Week! Want laten we wel wezen, iedere week hang ik wel een keer rond in de Kringloop. Waar ik dan heel erg blij mee ben, deel ik graag met jullie. Deze keer is dat deze retrokeukenweegschaal! Ben er helemaal mee in m'n nopjes. Altijd al willen hebben, om met m'n oma te spreken.... ;) Voor het luttele bedrag van 1,80 Eur wassie de mijnes! Ik denk niet dat ik heel veel keukendingen ga wegen, maar voor de pos issie erg handig. Het dametje dat in de weegschaal zit, heb ik voor m'n verjaardag gekregen. Ze heeft handcreme in haar buik, erg handig! Eigenlijk niet netjes he, om te verklappen wat ze weegt? ;)

Mijn New York Vangsten komen ook nog een keer bod, tot dan, geniet van het mooie weer!

6 opmerkingen:

 1. Wat een handig dametje met creme haha en leuk vangst van de week!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Uhmmmmm, ik ben een overjarige blogger dus als ik vragen mag, waar staat PIF voor???
  Maar het heeft iig een heerlijke titel dus ik wil wel mee doen en het doorsturen ;)

  En je weegschaal is LEUHEUK!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. had ik er natuurlijk bij moeten zetten.... PIF staat voor Pay it Forward. Jij krijgt iets leuks, en jij geeft iets door aan een x-aantal andere mensen. Kijk maar eens bij tante Jannie, zij heeft er al meerdere keren aan meegedaan, dan krijg je een beetje een idee. Leukleukleuk iig dat je meedoet, je bent numero uno! :)

   Verwijderen
  2. Oh wat leuk, dus ga jouw boek krijgen, lezen en weer doorsturen en nog wat andere dingetjes?? Superleuk, doe ik, zal mijn adres sturen ;)
   Thanx a lot, superleuk!!!!

   Verwijderen
 3. Wat een leuke vondst, Mirjam!
  Dat geel is helemaal hip nu. Zo lekker vrolijk.
  Een PIF heb ik onlangs gedaan, dus sla ik ff over.

  Over Londen, ik ben gek op Londen, omdat ik er gewoond heb als au-pair. Lang geleden. Maar ik verdien geen cadeautje..ik vind het nog steeds erg dat ik je verjaardag ben vergeten. Lien vindt Londen ook leuk, zo weet ik.
  Eigenlijk zijn heel veel mensen dol op Londen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, goed ook om zelf je post te wegen, ik hoop dat hij geeikt is!

  BeantwoordenVerwijderen