Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zondag 29 september 2013

Doen jullie mee?


Waarmee? Nou, met de Buy Nothing New Month! En Kikker Leest!

Afgelopen jaar heb ik meegedaan met de Buy Nothing New Month en dat is me zo goed bevallen dat ik dit jaar weer meedoe. Het gaf me heel veel rust, ik 'mocht' niet meer in de pauze naar het centrum om van allerlei goede aanbiedingen in te slaan. Dus hoefde ik niet langer door te werken om m'n gemiste tijd op te vangen. De reclamefolders las ik ook niet, ook fijn. Ook internet werd niet afgespeurd naar van alles. En dus had ik meer tijd. Voor mezelf.

Natuurlijk bepaal je zelf hoe je dit invult en wat je nodig hebt, koop je natuurlijk gewoon. Maar... Wat heb je echt nodig? Voedsel, medicijnen, dat soort dingen. Wat nog meer? Je kunt dingen ook lenen of ruilen. Of laten repareren. Of je gaat eerst naar de kringloop voordat je de Blokker, Kruidvat of de Action binnenrent. De BNNM is goed voor je creativiteit! Meer weten? Kijk hier voor meer info.  

Morgen ga ik nog even naar de Hema voor nieuwe panty's en naar de dierenwinkel voor een clicker. Die heb ik nodig om met Miss Anne te gaan trainen. En verder niets! Daarna gaat de pinpas onder slot en grendel. Okay, okay, misschien ga ik een keertje naar de kringloop. Dachten jullie al, he? Maar ook daar zal ik niet meer zo vaak te vinden zijn. Echt!Kennen jullie "Kikker leest" al? Dit wordt georganiseerd door Twee meisjes in de stad. In oktober krijg je 3 adressen van mede-booklovers. Die ga jij dan per slakkenpost vertellen over jouw lievelingsboeken. Zodat deze booklovers de herfst in kunnen met een berg nieuwe boeken. Of in ieder geval idee├źn voor nieuwe boeken. Leuk!

Hele fijne zondag allemaal, geniet van het zonnetje!

2 opmerkingen:

 1. Way to go!
  Heeft het je vorig jaar geld gescheeld? Ik bedoel: kon je merken dat je weinig had uitgegeven?
  Ben het met je eens, als je niets hoeft te halen van je zelf heb je ook geen onrust, om de action of wat dan ook in te struinen.
  Voor mij is het nu, met de baby op komst wat minder handig. Maar ik probeer al veel te recyclen, krijg kleertjes van anderen enzo. Wil niet alleen maar kopen, kopen voor het kind. Ze groeien toch al zo snel.
  Succes deze maand!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Mirjam,
  Ik doe ook mee aan de BNM (vorig jaar ook). Je wordt er inderdaad creatief van. Al heb ik wel al een beetje gesmokkeld door met vvv bonnen wereld-postzegels te kopen :-)
  Ik zag trouwens Miss Anne in Dier staan (blad van de Dierenbescherming). Leuke foto!

  x Emilie

  BeantwoordenVerwijderen