Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zaterdag 2 juli 2016

Ik sta in de Flow!Hadden jullie vroeger ook een vakantieboek? Van de Tina ofzo? Ik vond ze geweldig! Ik deed er dan ook heel lang mee, stel je voor dat ik alles gedaan en gelezen zou hebben.

Er zijn ook vakantieboeken voor volwassenen. Zo was er een paar jaar terug Het Grote Heleen van Royen zomerboek met verhalen, recepten en een Heleen die je uit kon knippen, net zoals vroeger. En ook Hans Ubbink stelde jaren het Hu.Man Holidays VakantieDoeboek voor volwassenen samen, heel erg tof! Volgens mij is de tiende editie de laatste, ik kan er verder geen vinden op internet.

Natuurlijk geeft Flow Magazine ook een vakantieboek uit. Lekker nostalgisch, ik kan er heerlijk bij wegdromen. Over vakanties van vroeger en bestemmingen die er hopelijk ooit nog aankomen. Dit jaar is het vakantieboek van Flow extra leuk, want ik sta er in! Althans, de foto die ik vorig jaar op het strand van De Haan nam. Je ziet hem hierboven, het is de onderste foto met het schelpje. Zo leuk!
Vandaag kreeg ik nog een boek, of eigenlijk een dagboek. Voor m'n verjaardag. :) 365 dagen lang krijg je een vraag die je mag beantwoorden. Soms is het een heel makkelijke vraag, zoals vandaag: welk jeansmerk is je favoriet. Umm... Geen idee. Maar er staan ook vragen in waarover je wat dieper moet nadenken. Ik wel, tenminste. Zoals deze: Als deze dag een dier was, welk dier zou dat zijn? Bijzonder... Voorlopig ben ik onder de pannen, want dit dagboek heeft ruimte voor vijf jaar. Ik ben er blij mee!

Fijn weekend allemaal, geniet ervan! X

1 opmerking:

  1. Oh ik lig echt achter met blogjes lezen. Hoe zou dat nou toch komen? Ik ga gauw het vakantie Flowboek halen, heb ze nog allemaal. En ja was als kind ook dol op van die doeboeken, vooral van Tina. Daar deed ik inderdaad eindeloos lang mee! Zouden er best meer mogen komen, net als dat het grabbelen voor volwassenen weer helemaal in is, toch?!

    BeantwoordenVerwijderen