Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


dinsdag 6 maart 2012

Dag 106 Crisis Cleaning & BoekiesProbleempje met m'n e-mail... Ik krijg sommige berichten niet binnen. Lastig! Want natuurlijk zijn dat de belangrijke mailtjes. Zou het komen doordat ik meer dan 9000 ongelezen mailtjes heb? Kan ik me bijna niet voorstellen...;) Mijn 15 minuten heb ik dus maar besteed aan het weggooien van o.a. mijn Facebook-notificaties. Nog maar ruim 8000 te gaan!

Ik ga ook afscheid nemen van Mrs Flylady. Haar mailtjes bieden veel steun en ze heeft goede ideeen, alleen is ze me de laatste tijd aan het spammen: ik krijg meer dan 15 mailtjes per dag. Het spijt me Mrs Flylady: ik heb geen tijd om zoveel mails te lezen. Bye bye Mrs Flylady dus!

Deze boekjes & brochures gaan morgen weg met het oud papier. Er staan vast prachtige boeken in die ik nu allemaal ga missen, maar zo zij het. Ik heb ze al zo lang niet ingekeken, er komen vast nieuwe boeken voorbij die nog mooier zijn. Tegenwoordig schrijf ik boeken die me wel wat lijken op in een boekje, veel handiger. En de tijdschriftenhouder gaat weer naar Miss Bie, op naar de vlooienmarkt!

2 opmerkingen:

  1. Ik heb een apart mailadres voor Flylady, dan maakt een volle mailbox niet zo heel veel uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je bent weer goed bezig hihi niet net zo doen als mij en Iets te enthousiast Heel je mailbox leeggooien en meteen weggooien hihi sommige mail had dus Nog Niet weggemogen !! ,, ik noem het maar n blond mommentje hihihihi x

    BeantwoordenVerwijderen